Inițializează o căutare

SAMGPL

Master Plan-ul judeţului va fi propus spre aprobare în următoarea şedinţă de Consiliu Judeţean

Vineri, 11 noiembrie a.c., a avut loc conferinţa de presă lunară a Consiliului Judeţean Ialomiţa, la care a participat, bineînţeles, conducerea CJI – preşedintele Victor Moraru şi cei doi vicepreşedinţi, Ionel Gae şi Cătălin Grigore.

Pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a CJI se va afla un proiect privind aprobarea Master Plan-ului judeţului.

„Cu privire la acest proiect de hotărâre, după cum ştiţi şi dumneavoastră, sunt solicitări foarte multe din partea colegilor primari care doresc să depună proiecte pentru a-şi rezolva aceste mari probleme cu privire la reţeaua de apă şi canalizare. În noul program de finanţare europeană, este prevăzut că proiectele respective pot fi depuse doar dacă fac parte din Master Plan-ul aprobat al judeţului. Cunoaşteţi la fel de bine ca şi mine, că au mai fost intenţii de a se aproba acest Master Plan. Din cauza unor necorelări la situaţia reală, existentă la acest moment şi faza iniţială, Consiliul Judeţean Ialomiţa a respins de câteva ori aprobarea Master Plan-ului. În acest moment, în urma unor discuţii cu operatorul regional care s-a ocupat de realizarea masterplan-ului – SC RAJA Constanţa – acesta se obligă ca, în termen de 12 luni să includă şi celelalte localităţi şi celelalte obiective din localităţile respective, vom propune masterplan-ul spre aprobarea Consiliului Judeţean.”

În respectivul masterplan vor fi adăugate 9 localităţi care doresc să fie incluse proiect, pentru reţele de apă, canalizare şi staţii de epurare.

Fostul subprefect şi-a dat demisia din postul ocupat în CJI


Tot în cadrul conferinţei de presă, Victor Moraru a precizat faptul că Marin Constantin, fostul subprefect, şi-a dat demisia din funcţia pe care trebuia să revină la Consiliul Judeţean Ialomiţa.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare