Inițializează o căutare

SAMGPL

Primarul - Cheetah de la Grindu a trântit-o pe secretară în primărie, dar tot el s-a dat victimă

Pentru cei care nu ştiu, Cheetah este maimuţa lui Tarzan din celebrul film cu acelaşi nume, şi care, deşi locuia în California, are un frate geamăn la Grindu. Culmea, fratele ei este primar din 2020, când a candidat pe lista PRO România, iar mai nou este candidatul PSD Ialomiţa pentru aceeaşi funcţie. Ce-l dă de gol pe Marian Trîmbiţaşu că este frate cu Cheetah? N-o să spunem că aspectul fizic, că nu ar fi corect, ci că avem suficiente argumente. Primul ar fi creierul de cimpanzeu, iar al doilea argument - abilitatea sa de a se urca pe stâlpii de electricitate. Să vedem de ce are creier de maimuţă! Ştie tot judeţul că omul este analfabet nu doar după cum scrie la dicţionar, ci şi funcţional. Şi a demonstrat din plin în aceşti 3 ani de mandat cu vârf şi îndesat. 


Ultima dată a demonstrat săptămâna trecută, marţi, 19 martie a.c., când Trîmbiţaşu i-a încuiat uşa de la biroul secretarului Consiliului Local Grindu, Ene Tudora. Dimineaţa, când secretarul Tudora Ene a venit la birou şi-a găsit uşa încuiată după ce timp de 4 luni avusese o folie în loc de yală. Edilul s-a preocupat să monteze o yală la uşa acelui birou abia după ce secretarul a notificat Direcţia Judeţeană de Evidenţa a Persoanei Ialomiţa, că documentele de stare civilă nu sunt în siguranţă în Primăria Grindu. Cu o zi înainte, Ene Tudora îşi dăduse demisia din funcţie, sătulă fiind de şicanele edilului care nu este în stare să scrie nici măcar o adresă. Când a văzut demisia secretarului, Trîmbiţaşu a încuiat uşa spunându-i că nu mai are ce căuta în acel birou, acuzând-o că va fura documentele instituţiei. Evident, inepţii marca Trîmbiţaşu, pentru că Ene Tudora era în perioada de preaviz şi trebuia să-şi exercite funcţia în continuare. Iar în dimineaţa zilei de marţi, 19 martie, Ene i-a cerut cheia de la propriul birou lui Trîmbiţaşu ca să intre şi să lucreze, edilul a descuiat, dar când să intre Ene, s-au îmbrâncit. Ene a vrut să intre în birou împingându-l cu statura sa, iar Trîmbiţaşu a împins-o cu forţă într-un perete de pe hol, moment în care secretarul s-a prăbuşit la pământ. 

Ulterior, într-o declaraţie pentru un ziar local, Trîmbiţaşu s-a victimizat spunând că Ene Tudora l-a strâns de gât şi că aceasta ar mai fi avut o tentativă să-l bată în urmă cu câteva luni. Evident, primăraşul este un mitoman de cea mai joasă speţă, care a încercat să-şi ascundă incompetenţa şi analfabetismul funcţional punându-i în cârcă secretarului Ene Tudora toate eşecurile sale administrative. În speţa de marţi, 19 martie, Ene a venit dimineaţa la program, a găsit uşa încuiată, a mers şi a cerut cheia de la primar, iar când a încercat să intre în propriul birou, a fost împinsă de Trîmbiţaşu şi s-a lovit de unul dintre pereţi. Femeia avea într-o mână telefonul, iar în cealaltă geanta, aşa că nu putea să-l strângă de gât pe mitoman. Doar dacă mai avea a treia mână. Referitor la speţa din octombrie 2023, când Trîmbiţaşu a acuzat că a fost jignit şi ameninţat de Ene, primăraşul a făcut plângere penală şi a menţionat că două salariate ale primăriei au fost martore la ameninţările proferate de secretar. Cele două salariate au declarat la poliţie că nu au auzit nimic şi că în primărie nu fusese nici un scandal-monstru, după cum se plânsese poliţiştilor acest accident administrativ. Între cei doi există, ce-i drept, un conflict care a ajuns în instanţa civilă legat de evaluarea activităţii secretarului de către o comisie din care a făcut parte analfabetul funcţional - primarul, şi un consilier local de la Pro România. Cei doi i-au dat note de 1 (maximul este 5) la toate activităţile derulate de secretar, nu pentru că Ene Tudora nu s-ar pricepe la nimic (este cel mai bun secretar din zonă), ci pentru că voiau să o înlăture astfel încât Trîmbiţaşu şi consilierul său personal, Viorel Lupă, să facă ce vor în primărie. În acest context, al conflictului permanent cu primarul, Ene a decis să nu se lase călcată în picioare de Trîmbiţaşu, şi a demisionat. După care a urmat scandalul de marţea trecută, când Trîmbiţaşu a trântit-o pe Ene pe holul primăriei, apoi tot el s-a dat victimă. Dar, nu este nici o problemă că Ene nu l-a bătut pe cât ar fi meritat, pentru că Trîmbiţaşu tot va primi o palmă în final. Şi o va primi pe 9 iunie de la electorat...

Articol republicat la cererea a sute de locuitori din Grindu.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare