Inițializează o căutare

SAMGPL

Despre


Jurnalul de Ialomița își face loc, cu ușurință, printre veteranii presei ialomițene. Cu toate că, de 16 ani, prezentăm echidistant realitățile din județ, echipa este mereu tânără și adaptată vremurilor, fapt ce asigură calitatea actualităților pe care le prezentăm.

Informarea publicului, obligația noastră

Interesul public este prioritar pentru noi, motiv pentru care, zilnic, redactorii noștri urmăresc modul în care funcționează autoritățile, instituțiile publice, dar și alte entități ialomițene care se folosesc de bani publici sau a căror activitate reprezintă un interes public major.

Sursele noastre

Publicul are dreptul la informații bazate pe surse credibile. De aceea, redactorii au datoria de a identifica surse ale căror informații sunt plauzibile, evitând dezinformarea cititorilor.

Redactorii au obligația de a păstra secretul profesional, când sursele sunt confidențiale. Chiar și în fața Justiției, aceștia au dreptul de a alege dacă să păstreze anonimitatea sau nu.

Redactarea

Chiar dacă, uneori, trecem informația printr-un filtru personal, încercăm ca, în fiecare știre pe care o publicăm, doza de obiectivitate să predomine, evitând astfel să inducem cititorului o stare de ambiguitate.