Inițializează o căutare

SAMGPL

Condiții de utilizare


Accesarea site-ului www.jurnaluldi.ro sau a oricărei părți a acestuia presupune faptul că dumneavoastră, în calitate de utilizator, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Prin utilizarea repetată a site-ului, dumneavoastră, tot în calitate de utilizator, vă dați tacit acest acord.

Jurnalul de Ialomița poate schimba oricând conținutul sau destinația acestui site, îi poate modifica structura, sau poate sista furnizarea infromațiilor, fără acordul utilizatorilor - persoanelor care accesează siteul. Totodată, Jurnalul de Ialomița poate limita accesul utilizatorilor la anumite părți din site, fără a trimite o notificare și fără a se angaja să răspundă.

Comentariile la articole se fac prin intermediul rețelei de socializare Facebook, la finalul articolelor existând acel comment box (câmp de comentarii). Pentru a putea comenta, asigurați-vă că sunteți logat pe contul dumneavoastră de Facebook. În comentarii sunt afișate numele pe care îl utilizați pe rețeaua de socializare, miniatura fotografiei de profil și comenatriul scris de dumneavoastră.

*Comentariile ce conțin publicitate care nu are legătură cu Jurnalul de Ialomița sau partenerii săi vor fi șterse.