Inițializează o căutare

SAMGPL

CONTE IMPEX SRL / Aviz de mediu « PUZ –SUPRAETAJARE CONSTRUCTIE EXISTENTA SI RECONVERSIA EI FUNCTIONALA CA SPATIU DE DEPOZITARE LA PARTER SI BIROURI ADMINISTRATIVE LA ETAJ »

publicat pe data de 20 octombrie 

   Subscrisa S.C. CONTE IMPEX S.R.L. avand sediul  in  municipiul Slobozia, Bld. Matei Basarab, Nr.87, Bl.Mb13, Sc. D, Et. P, județul Ialomița,  titular al Planului Urbanistic Zonal « PUZ –SUPRAETAJARE CONSTRUCTIE EXISTENTA     SI RECONVERSIA EI FUNCTIONALA CA SPATIU DE DEPOZITARE LA PARTER SI BIROURI ADMINISTRATIVE LA ETAJ » situat în județul Ialomița, municipiul Slobozia, strada Lacului anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a avizului de mediu pentru planul mentionat si declansarea etapei de incadrare. 


            Prima versiune a planului poate fi consultata la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomița, din municipiul Slobozia, str. Mihai Viteazu, nr. 1, jud. Ialomița.

            Observatii/ comentarii si sugestii se primesc in scris la APM Ialomita, in termen de 18 zile de la data publicarii anuntului.