Inițializează o căutare

SAMGPL

GHEORGHE LAZĂR: Informare înlocuire conductă principală

publicat pe data de 05 octombrie 2021

Aceasta informare este efectuata de COMUNA GHEORGHE LAZĂR cu sediul in localitatea GHEORGHE LAZĂR, str. MATEI BASARAB , nr. 46 Jud. Ialomita ce intentioneaza sa solicite de la Sistemul de Gospodarire a Apelor Ialomita -Aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea lucrarilor „ÎNLOCUIRE CONDUCTĂ PRINCIPALĂ, CONTORIZARE BRANȘAMENTE GOSPODĂRII, REABILITARE CĂMINE VANE ȘI HIDRANȚI DE INCENDIU, COMUNA GHEORGHE LAZĂR, JUDEȚUL IALOMIȚA ” amplasate in intravilanul comunei GHEORGH8E LAZĂR, jud. Ialomita. Ca rezultat al procesului tehnologic nu vor rezulta ape uzate.
 
Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa Str. Matei Basarab , Nr. 46, Tel. 0243 241510.

PRIMAR ,
ZAHARIA ELENA GABRIELA