Inițializează o căutare

SAMGPL

Acordul de parteneriat dintre comunele Salcioara si Balaciu, titular al proiectului "INFIINTARE SISTEM DE CANALIZARE, STATIE DE EPURARE IN COMUNELE SALCIOARA SI BALACIU, JUDETUL IALOMITA”

publicat pe data de 05 iulie 2023

Acordul de parteneriat dintre comunele Salcioara si Balaciu, titular al proiectului "INFIINTARE SISTEM DE CANALIZARE, STATIE DE EPURARE IN COMUNELE SALCIOARA SI BALACIU, JUDETUL IALOMITA”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Ialomita,in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: "INFIINTARE SISTEM DE CANALIZARE, STATIE DE EPURARE IN COMUNELE SALCIOARA SI BALACIU, JUDETUL IALOMITA”, propus a fi amplasat in comuna Salcioara (intravilan si extravilan), comuna Balaciu (intravilan si extravilan), comuna Sarateni (intravilan si extravilan), jud. Ialomita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Ialomita, loc. Slobozia, str. M.Viteazu, nr. 1, in zilele de luni-joi 08.00-16.30, vineri intre orele 8.00-14.00, și pe site-ul APM Ialomița.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM Ialomita.