Inițializează o căutare

SAMGPL

Conceptul integrat al medicinei viitorului

Reporter:

Bună ziua, domnule director Ursu Cristian și bun venit la discuția noastră despre viitorul medicinei și abordarea integrată a sănătății.

Sunteți manager COMOClinic și City Club, respectiv al unei clinici de recuperare medicală și al unui centru sportiv care activează împreună, în aceeași incintă.

De ce ați ales astfel?

Ursu Cristian:

Pentru că mă consider un cercetător al stării de bine, aș putea spune. Prin toate activitățile pe care le desfășor împreună cu colegii mei, pun omul în prim plan și creez oportunități care pot contribui la calitatea vieții lui.

Sportul conștient, realizat constant pe parcursul anului, consider că este primul pas al medicinei preventive. Oamenii care ne aleg beneficiază de suportul colegilor mei, instructori sportivi, împreună cu care se antrenează personalizat. Iar rezultatele pe care le obțin sunt grozave.

În cazul persoanelor cu patologii din sfera recuperării medicale, intervine altă parte a echipei, formată din medici de specialitate, fizioterapeuti, asistenți medicali și maseuri.

Zi de zi, acești specialiști dedicați meseriei lor, se adresează pacienților cu afecțiuni reumatologice, neurologice, ortopedice și traumatologice, indiferent de vârstă (de la nou născuți și sugari pânâ la nanogenari) și sportivilor de performanță care au nevoie de refacere sau recuperare medicală.

Apoi, o parte dintre pacienții recuperați, continuă exercițiile în sala de fitness, sub atenta îndrumare a colegilor nostri instructori sportivi. Sau invers, pentru clienții care aleg să facă exerciții fără să țină cont de îndrumările competente ale antrenorilor. Ei vin în clinică pentru recuperare.

Astfel, sportul, ortopedia pediatrică, medicina sportivă și de recuperare, prin serviciile sinergice pe care le oferim, vin în întâmpinarea unei palete largi de nevoi îndreptate înspre calitatea sănătății.

În centrul nostru medical nu există bariere între specialități și, tocmai de aceea, fiecare profesionist colaborează pentru binele pacientului.

Prin tehnologie avansată și colaborare strânsă, îngrijirea medicală uită să fie reactivă și devine proactivă, concentrându-se pe întregul ciclu de viață al pacientului.

Reporter:

Care sunt, de fapt, serviciile pe care le oferiți în cadrul centrului medical?

Ursu Cristian:

Pentru medicină preventivă, oamenii ne aleg pentru fitness, aerobic, tae-bo, kick boxing, kangoo jumps etc.

Pentru medicină alopată desigur, pentru început, pacienții sunt consultați de medicii de specialitate care, din cele douăzeci și două de proceduri de recuperare care pot fi realizate la COMOClinic cu echipamente de ultimă generație, recomandă trei - șase proceduri, în funcție de starea personalizată a pacientului.

Sistemul computerizat de posturometrie și analiză plantară, tehnologia „Vacuum intermitent”, terapia Tecar, Crioterapia sunt doar câteva dintre procedurile de top existente pe piața de profil, accesibile și în Slobozia.

Reporter:

Domnule director, ce ați vrea să le comunicați oamenilor care au fost sau vor fi beneficiari COMOClinic și/sau City Club?

Ursu Cristian:

Doresc să le mulțumesc pentru că au încredere în echipa noastră și să le doresc, din partea mea și a colegilor mei, sărbători cu bine! Un an nou cu multe oportunități și sănătate din belșug!







Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare