Inițializează o căutare

SAMGPL

Patru traficanți de droguri, arestați de DIICOT, vor arest la domiciliu

În data de 26 septembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Ialomiţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., Biroul Teritorial Ialomiţa, au pus în aplicare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ialomiţa şi Ilfov şi 6 mandate de aducere. Mandatele au fost date în patru cauze penale privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc.


În prima cauză instrumentată, în care DIICOT Ialomiţa a efectuat două percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi se pune în aplicare un mandat de aducere, s-a stabilit că, în perioada mai - septembrie 2023, Marchiş Cătălin Marius ar fi comercializat, în mod repetat, diferite cantităţi de droguri de mare risc (cocaină) către consumatori din Capitală.

În cea de a două cauză, în care au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziţie domiciliară şi 3 mandate de aducere, s-a stabilit că, pe parcursul anului 2023, trei persoane ar fi comercializat droguri de risc, canabis şi rezină de canabis, către consumatori din judeţul Ialomiţa. Dintre cei 3, doar Borcea Cristofor a fost dus în faţa instanţei Tribunalului Ialomiţa care i-a dat mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cel de-al treilea dosar, cercetările efectuate au relevat că Blându Matei ar fi procurat şi comercializat, în mod repetat, droguri de mare risc (cocaină) către consumatori din judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti.

În cea de a patra cauză instrumentată, s-a reţinut că, în perioada mai - septembrie 2023, Peiu Marius Cristian ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc, respectiv canabis, către mai mulţi consumatori din municipiul Bucureşti.

După audierile efectuate la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Biroul Teritorial Ialomiţa, miercuri, 27 septembrie, în faţa judecătorilor Tribunalului Ialomiţa au fost duşi pentru emiterea mandatelor de arestare preventivă doar 4 traficanţi de droguri. Este vorba despre cei 4 bărbaţi menţionaţi anterior, Marchiş Cătălin Marius, Borcea Cristofor, Blându Matei şi Peiu Marius Cristian.

Interesant este faptul că în momentul în care au ajuns în faţa judecătorului, toţi 4 au cerut arest la domiciliu sau control judiciar. Aşa de tare s-au speriat de măsura preventivă, de posibilitatea de a ajunge în puşcărie, aspect pe care l-au ignorat total când comercializau droguri la colţ de stradă.



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare