Inițializează o căutare

SAMGPL

Experimentează magia lumii rurale la FarmConect România, târg care va avea loc la Slobozia! „Basme cu Cai” vă pregătesc spectacole şi momente de neratat

Experimentează magia lumii rurale la FarmConect România! Înconjuraţi-vă de o atmosferă autentică alături de Basme cu Cai, care vă pregătesc spectacole şi momente de neratat. Slobozia, 31 august – 3 septembrie

Admirând graţia şi puterea cailor, prietenii credincioşi ai fermierilor, veţi fi fascinaţi de spectacolele şi acrobaţiile din zona special amenajată. Cu activităţi pentru toate vârstele, Târgul Agriculturii Româneşti este locul în care te poţi distra şi învăţa indiferent de vârstă.


Accesul este gratuit pentru întreaga familie pe toată durata târgului!

Vino la FarmConect România, cel mai mare târg din Bărăgan organizat de fermieri pentru fermieri, în perioada 31 august - 3 septembrie.

La Târgul FarmConect, de la Slobozia, veţi putea afla răspunsuri la multe dintre întrebările legate de cum se produce hrana noastră, cât de sigură este, modul în care se face agricultură în prezent, veţi cunoaşte şi povestea producătorilor locali, veţi putea gusta din produsele prezentate, şi chiar achiziţiona, veţi putea viziona expoziţii, conferinţe tematice susţinute de experţi, dar şi multe, multe altele.

Aşadar, timp de patru zile, la Slobozia, în zona Parcului industrial IMM, se va desfăşura cea de-a doua ediţie a Târgului FarmConect, o ediţie interesantă, cu multe noutăţi şi surprize. Staţi conectaţi!


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare