Inițializează o căutare

SAMGPL

Bolidul de 170.000 de euro al unui milionar japonez, găsit în Slobozia

Vineri, 11 august a.c., Poliţia a recuperat o maşină de lux în valoare de 170.000 de euro, care fusese vândută ilegal. Autoturismul era în posesia unui bărbat din judeţul Ialomiţa. În perioada 2020 - 2021, mai multe persoane au înmatriculat două maşini de lux ale unei firme, fără acordul proprietarului Hideaki Tanaka. Bolidul, un Rolls Royce estimat la 170.000 de euro, fusese lăsat de afaceristul Hideaki Tanaka în grija unui apropiat, alături de o altă maşină scumpă, dar bărbatul a vândut cele două autoturisme.



Una dintre ele a fost descoperită la un bărbat din Slobozia, care o cumpărase în 2021 şi o înmatriculase deja pe numele său.

Maşina a fost indisponibilizată, iar până se clarifică totul, va fi dusă în depozitul secret al ANABI.

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au făcut, vineri, o percheziţie în judeţul Ialomiţa, într-un dosar penal de tăinuire.

În perioada 2020 - 2021, în baza unor înţelegeri prealabile, mai multe persoane ar fi înstrăinat şi înmatriculat succesiv două autoturisme de lux, aparţinând unei societăţi cu acţionariat străin, fără ca persoana vătămată să-şi fi dat acordul, informează Poliţia Capitalei.

Astfel, cele două maşini au fost date în consemn.

În urma investigaţiilor a fost identificat unul dintre autoturisme, aflat în posesia unui bărbat din judeţul Ialomiţa. Maşina a fost ridicată şi s-au luat măsuri asiguratorii a sechestrului asupra maşinii, în valoare de aproximativ 170.000 de euro.

De asemenea, suspectul a fost audiat.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare