Inițializează o căutare

SAMGPL

Capacele de la gurile de canalizare din Unitatea de Jandarmi Fetești, furate

La Detaşamentul de Jandarmi Feteşti, paza unităţii este asigurată şi în subteran! Nu de mult timp, doar de câteva zile şi, probabil, în premieră naţională. Dar, ca să înţelegeţi despre ce este vorba, o s-o luăm cu începutul. 


Luni dimineaţă, Ionel David un salariat civil, responsabil de gospodărirea unităţii, a constatat că din incinta detaşamentului lipsesc capacele de canalizare. Iniţial, acesta a început o „anchetă” pe cont propriu, însă avea să afle destul de repede că lipsurile fuseseră descoperite înainte – fără voia lor – de către doi jandarmi care asigurau paza unităţii după lăsarea serii. Astfel, noaptea de 10 spre 11 februarie a.c. a devenit prima noapte în care, într-o unitate de jandarmi, s-a patrulat şi în subteran!

Cu ocazia acestui eveniment, luni, 11 februarie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Ialomiţa a sărbătorit prin organizarea unei comisii disciplinare, festivităţile fiind coordonate de maiorul Cristian Tudor, din postura de preşedinte al comisiei.

După mai multe discuţii purtate de acesta cu jandarmii, au fost descoperiţi şi cei responsabili de premieră – doi subofiţeri din cadrul detaşamentului. Noi considerăm că este un dublu merit! Nu pentru că sunt doi, ci pentru că n-au luat acele capace cu scopul de a le comercializa, ci cu scopul de a acoperi două guri de canalizare de pe raza municipiului Feteşti, chiar în imediata apropiere a domiciliului şefului lor, Ion Paraschiv (foto), care, apropo, se plângea destul de des că intră cu maşina în ele când pleacă la serviciu!

Nicuşor Dinu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare