Inițializează o căutare

SAMGPL

Partidul Pro România, coordonat la nivel judeţean de un afacerist din Urziceni

Pro România începe să prindă contur şi în Ialomiţa, reuşind să identifice coordonatori în câteva localităţi din mediul urban. Cu toate acestea, numele nu sunt unele sonore sau unele care le-au adus mari câştiguri altor partide nou-înfiinţate care au participat la alegeri în Ialomiţa.

                                             Adrian Peiu (stânga) / Vasile Sava (dreapta)

„În momentul de faţă s-a format Biroul Executiv Judeţean al partidului, a fost aprobat şi la nivel central. Avem şase coordonatori: cel judeţean şi câte un coordonator local în Ţăndărei, Urziceni şi Feteşti”, ne-a declarat Bogdan Dumitraşcu, coordonator al Pro România în Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa şi Tulcea.

Potrivit acestuia, coordonatorul Pro România la nivelul judeţului Ialomiţa este Adrian Peiu, un antreprenor din municipiul Urziceni.

Nicolae Parepa a fost identificat ca fiind cel mai potrivit să se ocupe de coordonarea Pro România la nivelul municipiului Urziceni. Fostul comandant al jandarmeriei ialomiţene a candidat la alegerile locale din 2016 pentru scaunul de primar al municipiului, din partea ALDE, obţinând 511 voturi. Sufragiile obţinute au fost suficiente cât să le asigure liberal-democraţilor două scaune de consilier local. În acelaşi an, Parepa şi-a încercat norocul şi la parlamentare, din partea Partidului România Unită, însă a fost departe de a obţine un mandat de deputat.

La Feteşti, Pro România merge înainte tot cu un fost candidat la primărie, Dumitru Cerniţoiu. În cursa electorală din 2016, acesta a obţinut 223 de voturi.

Activitatea Pro România din Ţăndărei va fi dirijată de Vasile Sava, viceprimar al oraşului din 1997 până în 2001, iar apoi primar până în 2012.

În ceea ce priveşte mediul rural, Bogdan Dumitraşcu susţine că mai mulţi agricultori din comuna Valea Ciorii doresc să formeze o organizaţie, însă totul se află la stadiul de discuţii.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare