duminică, 2 aprilie 2017

Un ţigan din Ţăndărei şi-a uitat magneţii pe contor când a plecat în Anglia şi acum ENEL are să-i dea două miliarde de lei

Distribuie
Toate astea după ce ţiganul s-a întors în Anglia şi şi-a uitat magneţii pe contorul de energie electrică. „E vorba de nişte magneţi extrem de puternici, i-am furat de pe şantier de la o macara folosită pentru ridicat structuri de fier. Sunt atât de buni că dau contorul înapoi şi pe la vecini, dar mai puţin”, a declarat Rogvaiv Clincu, soţul Ţignoliei de la Săveni, ţiganul care ar putea băga ENEL în faliment.

Compania ENEL i-a propus o eşalonare a datoriei pe câţiva ani, astfel încât până se întoarce Marea Britanie în UE, să-i plătească datoria.

A doua variantă, care nu e nouă pentru nimeni, ar fi ca Enel-ul să-l fure la factură atât de mult încât cele două miliarde de lei să fie plătibile până la sfârşitul anului.

A treia variantă şi ultima luată în calcul şi propusă de conducerea de la Enel Ţăndărei ar fi ca Rogvaiv Clincu să vândă vecinilor o parte dintre kilowaţii pe care îi are el în contor. De altfel, soluţia asta i-ar aduce avantaje nenumărate printre care şi faptul că a scăpat de soţia Ţignolia: „Bossule, acum am linişte în casă şi nu mai există certuri de la bani cu piranda mea Ţignolia. Pe vremuri, când voia să ia un bibelou nou, o sabie ninja sau o icoană de pus pe şemineul aurit, venea şi se smiorcăia că să-i dau bani. Acum îi plătesc toate astea cu banii de la fraierii ăia de la Enel, să le dea Dumnezeu sănătate”.


Informaţiile publicate de jurnaluldeialomita.ro pot fi preluate doar în limita a 50 de cuvinte şi cu citarea sursei cu link activ. Abaterile de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Distribuie
Ad 728x90
afd