Inițializează o căutare

SAMGPL

Consilierul judeţean Gigi Manea a cerut excluderea din PNL a fostului primar din Reviga. Niculae Began: „El a vrut «să-mi plătească o poliţă» mai veche”

Recent, în cadrul unei şedinţe a Biroului Permanent al PNL Ialomiţa, consilierul judeţean Gigi Manea a propus ca Niculae Began, fostul primar al comunei Reviga, să fie exclus din Partidul Naţional Liberal – filiala Ialomiţa. Cum un motiv întemeiat nu ar fi existat, membrii Biroului Permanent au trecut repede peste iniţiativa colegului lor răzbunător şi au încercat să-i explice acestuia, subtil, că nu pot da afară din partid un om mai priceput decât el.


Fostul edil local din Reviga pare să cunoască, totuşi, adevăratul motiv pentru care Gigi Manea îşi doreşte excluderea sa din partid. Niculae Began spune că ar fi vorba despre o răzbunare a lui Manea – pe care noi o apreciem ca fiind nereuşită.

Gigi Manea, fost patron de baltă

Cu ceva timp în urmă, când Began încă era primar al comunei Reviga, Gigi Manea ar fi dorit să închirieze o baltă de pe raza localităţii. După mai multe insistenţe, consilierul judeţean a reuşit în cele din urmă să închirieze balta, însă a lăsat-o de izbelişte, nefăcând nimic din tot ce promisese, ba mai mult, nu a mai plătit nici concesiunea. Cu greu ar fi încercat fostul primar să-l convingă pe Gigi Manea că nu e de joacă atunci când este vorba despre astfel de lucruri, mai ales că au fost găsite nereguli şi la unul dintre controalele Curţii de Conturi.

„A fost o propunere din partea lui Gigi Manea, dar nu au aprobat-o colegii din Biroul Permanent, pentru că nu avea nici o motivaţie. El a vrut «să-mi plătească o poliţă» mai veche. Când am fost primar, el a închiriat o baltă aici, la Reviga, şi a uitat să plătească... şi uitând să plătească, normal, i-am făcut poprire, i-am făcut tot, iar acum vrea să se răzbune pe mine, să mă dea afară din PNL. Ceilalţi i-au zis: «Stai, mă, are omul atâtea legislaturi acolo!». Dar, cum să vă zic, nu am scăpat de el până când nu i-am dat-o. Ce mai plângea pe la noi, pe aici, venea în fiecare zi, sau în şedinţele de consiliu local, că «să vedeţi ce fac eu acolo, ce dreg, ce frumos» şi pe urmă... «măi, Gigi, plăteşte, că nu e de şagă, că e contract, vine Curtea de Conturi!». Într-adevăr, a venit Curtea de Conturi, a controlat, trebuia să plătească vreo 40.000 lei, nu erau doi lei. A venit să-mi propună mie fel de fel de lucruri şi i-am zis: «nu mă joc de-a libertatea, n-am făcut în viaţa mea porcării, 24 de ani am stat liniştit, vii tu acum, că nu eşti în stare să plăteşti!». Eu n-am nici un interes să mă mai frământ pentru politică”, ne-a declarat Niculae Began, fiind contactat telefonic.

Andrei Banu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare