Inițializează o căutare

SAMGPL

Un golănaș din oraș, arestat după ce a lovit intenționat un Logan de poliție


În vara acestui an, tânărul slobozean Vasile Mihai Alexandru s-a tot jucat de-a prinselea cu Poliţia Rutieră pe străzile municipiului Slobozia. Golănaşul avea adrenalina la maxim întrucât avea permisul de conducere suspendat. Prima dată când a fost prins de oamenii legii fără permis s-a întâmplat pe data de 7 august a.c.. În plină zi, adică la ora 11:00, Vasile Mihai se plimba prin Slobozia cu autoturismul său Audi, încălcând toate regulile de circulaţie. Bineînţeles, a fost observat de un echipaj de poliţie, care imediat a pornit în urmărirea sA cu sirena şi cu semnalele luminoase pornite. Pentru că şoferul nu oprea în cursa-i nebunească prin oraş, poliţiştii au încercat să-l oprească apropiindu-se de el. Însă, golănaşul a lovit intenţionat Loganul de poliţie chiar de două ori în încercarea de a se sustrage, provocând avarii ambelor autoturisme.

Agenţii de poliţie i-au cerut să-i urmeze la Spitalul Judeţean pentru a i se preleva probe de sânge necesare determinării alcoolemiei sau ca să se vadă dacă se afla sub influenţa vreunor substanţe halucinogene, dar în zadar. Vasile Mihai nu a dorit acest lucru, în final poliţiştii lăsându-l să plece.

La o săptămână după acest incident, Vasile Mihai a fost depistat prin centrul municipiului Slobozia, de data asta în jurul orei 21:20, conducând tot fără permis de conducere întrucât îi fusese reţinut. Şi de data asta a fost lăsat liber, ca peste 3 zile să fie prins iar conducând având dreptul de a conduce suspendat. În data de 18 august a.c., golanul fusese prins de două ori conducând fără permis. Prima dată, în jurul orei 19:45, pe Bd. Unirii, iar a doua oară – în jurul orei 00:50, pe Şoseaua Amara. De data asta, poliţiştii l-au reţinut, iar procurorul de la parchetul local l-a prezentat Judecătoriei Slobozia pentru emiterea mandatului de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea procurorului, astfel că joaca golănaşului Vasile Mihai Alexandru cu poliţia s-a terminat subit. De atunci şi până în prezent, Vasile se află în arest preventiv, şi va mai sta cel puţin până pe data de 5 noiembrie când îi expiră mandatul de arestare preventivă.

Pe data de 28 septembrie a.c., procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia l-a trimis în judecată pentru distrugerea autospecialei de poliţie şi pentru conducere fără permis. Ar fi fost interesant de aflat dacă inculpatul s-a aflat sub influenţa drogurilor având în vedere comportamentul său, dar, deocamdată, nu avem o confirmare în acest sens.

Cristian Filip



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare