Inițializează o căutare

SAMGPL

Șeful Poliției Slobozia a ieșit la pensie după 7 luni de la numire

Pe la începutul anului a cam bătut vântul schimbării pentru câteva unităţi de poliţie importante din cadrul IPJ Ialomiţa. Prima schimbare pe care am remarcat-o a fost cea de şef de la Poliţia Municipiului Slobozia. Începând cu luna mai, noul comandant este Mihail-Valentin Iordache, fostul şef al Serviciului Control Intern, ca urmare a promovării examenului organizat pentru ocuparea funcţiei. Iordache este unul dintre participanţii la concursul pentru ocuparea postului de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, desfăşurat pe data de 10 ianuarie 2023. Mihai Iordache a obţinut nota 5.77, deşi era obligatoriu să obţină minim 7 pentru a fi declarat admis. Cum nici unul dintre cei doi aspiranţi la funcţia de şef al IPJ nu a reuşit să obţină nota minimă, în fruntea Poliţiei Judeţene a fost adus Aldea Mihai Adrian. La momentul împuternicirii la conducerea IPJ Ialomiţa, Aldea era comisar şef în cadrul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase a Inspectoratului General al Poliţiei Române. De precizat că actualul şef al IPJ este un ialomiţean născut şi crescut la Ciocârlia. 


În octombrie 2018, comisarul şef de poliţie Mihail-Valentin Iordache, era inspector-şef adjunct al IPJ Ialomiţa şi a ajuns la conducerea Poliţiei Judeţene după scandalul jafurilor de la Sineşti. Mai întâi Iordache a fost împuternicit ca adjunct pe locul lăsat liber de Sorin Cricu, care a ales să demisioneze după acuzaţiile aduse în acel scandal.

Poliţia Municipală Slobozia, în zodia interimatului

Pentru că Mihail-Valentin Iordache s-a cerut la pensie, Poliţia Municipiului Slobozia va avea iar şef împuternicit la conducere. Fluctuaţia unor ofiţeri în funcţiile de conducere ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa nu sunt o noutate. Ci, o constantă, aşa că nu ne miră nici plecarea lui Iordache, nici revenirea la interimat în fruntea Poliţiei Municipiului Slobozia în detrimentul unui nou concurs.

Până să iasă la pensie, Iordache a participat deja la un concurs pentru obţinerea unui serviciu în civilie. Rămâne de văzut dacă rămâne consecvent ideii de a se pensiona pentru a putea exercita o funcţie de auditor public.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare