Inițializează o căutare

SAMGPL

Tânăr din Amara, arestat pentru ultraj și refuz de recoltare a probelor biologice


Un bărbat de 35 de ani, din Amara, Mihăilescu Moise Eugen, a fost reţinut de poliţiştii ialomiţeni pentru refuz de recoltare a probelor biologice. Pentru că a devenit violent şi a ameninţat poliţiştii, beţivanul a fost ulterior arestat pentru ultraj.

La data de 25 octombrie a.c., bărbatul în cauză a fost depistat de un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Amara pe raza localităţii de domiciliu, existând suspiciuni că ar fi condus un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a refuzat testarea alcoolscop, iar când i s-a adus la cunoştinţă de către poliţişti că va fi condus la sediul poliţiei, a devenit violent şi a ameninţat poliţiştii aflaţi în patrulă. Este vorba despre Coman Claudia din cadrul Poliţiei Oraşului Amara, şi despre agentul de poliţie Petruş Florin din cadrul Poliţiei Locale Amara.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Totodată, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, se efectuează cercetări faţă de bărbatul de 35 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Astfel, în cursul zilei de luni, 26 octombrie a.c., Mihăilescu a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Slobozia a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, acuzat fiind de comiterea infracţiunii de ultraj.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” şi „ultraj”.

Cristian Filip

Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare