Inițializează o căutare

SAMGPL

PRO România Ialomiţa vizează un mandat de senator şi unul de deputat

Obiectivul principal al „Pro România” pentru viitoarele alegeri parlamentare este reprezentat de propulsarea în viitorul Parlament a doi dintre candidaţii săi de la nivel judeţean. Perspectiva a fost conturată de Marian Neacşu, coordonatorul organizaţiei judeţene Ialomiţa, cu ocazia depunerii dosarelor candidaţilor la turul de scrutin din 6 decembrie.

În opinia sa, obiectivul este unul perfect realizabil, date fiind, pe de o parte, rezultatele înregistrate de tânăra formaţiune politică la alegerile locale din 27 septembrie, şi de rezonanţa numelor care intră în cursa pentru viitoarele mandate: „Pe poziţia 1 la Senat, candidatul nostru este domnul Victor Moraru, cu patru mandate de primar la Amara şi unul, recent încheiat, de preşedinte al Consiliului Judeţean. Moraru este un om de administraţie foarte performant, care cred că joacă o şansă foarte bună de a deveni senator în viitoarea legislatură. Cred că va activa cu succes în comisia de administraţie publică a Senatului, fiind îndreptăţit chiar să solicite preşedinţia acesteia”, l-a prezentat Neacşu pe „deschizătorul de listă” al Pro România pentru viitoarea configuraţie a Senatului.

Marian Neacşu şi-a oficializat joi şi candidatura pentru mandatul de deputat şi a precizat că pe lista pentru Senat, Victor Moraru va fi secondat de Ilie Sima, în timp ce pentru un eventual loc în viitoarea Cameră a Deputaţilor, filiala ialomiţeană a Pro România mizează pe experienţa politico-administrativă a Mirelei Drăgoi.

Liderul judeţean al Pro România s-a declarat extrem de mulţumit de faptul că la Slobozia s-a creat un adevărat „spirit Pro România”, unul de bun augur prin prisma viitoarelor confruntări electorale.

În ceea ce priveşte conturarea viitoarelor majorităţi, Marian Neacşu a ţinut să precizeze că a avut deja discuţii cu reprezentanţii principalelor două forţe politice din Ialomiţa: „Am avut echipe de negociere cu reprezentanţii ambelor formaţiuni politice. În scurt timp vom stabili cum este mai bine nu pentru noi, ci pentru Ialomiţa. Ne dorim să conturăm aceste majorităţi, care pentru noi nu sunt un scop, ci un mijloc, de o asemenea manieră încât să valorificăm ideile care ne apropie şi să construim împreună nu doar aceste majorităţi, ci un sistem în care administraţiile locale şi, mai ales, Consiliul Judeţean, să poată să funcţioneze într-un regim foarte bun”, a mai precizat Neacşu.

Pe lista de candidaţi „Pro România” pentru turul de scrutin din 6 decembrie se regăseşte şi Adrian Mocioniu, pe poziţia a treia pentru Camera Deputaţilor. Elementul de noutate al listei de candidaţi „Pro” pentru alegerile parlamentare este reprezentat de...Ioan Martin. Fostul lider ALDE s-a înscris miercuri în partid şi s-a plasat, ce-i drept, la finalul listei cu candidaţi pentru Camera Deputaţilor.

Robert-Viorel Dincă



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare