Inițializează o căutare

SAMGPL

PSD „deschide” listele de candidaţi pentru parlamentare cu doi „Ştefani”: Muşoiu şi Ţintă

Social-democraţii ialomiţeni au depus joi după-amiază dosarele candidaţilor la alegerile parlamentare, cu Ştefan Muşoiu, preşedintele executiv, şi Ştefan Ţintă, ex-preşedinte al TSD şi preşedinte în exerciţiu al organizaţiei municipale Slobozia.

Pe lista pe care PSD Ialomiţa o propune electoratului din judeţ pentru Camera Deputaţilor, Ştefan Muşoiu este secondat, după cum am anticipat, de Raluca Dumitrescu. Despre Dumitrescu, Marian Pavel a afirmat în momentul depunerii candidaturii că o recomandă statele vechi în partid şi relaţiile excelente cu primarii din judeţ, cultivate din postura de vicepreşedinte al FNGAL: „O ştiţi foarte bine, cred că are 18-20 de ani în partid, are o relaţie foarte bună cu toţi primarii din judeţ, indiferent de culoarea lor politică, coordonând la nivelul judeţului cele două grupuri de acţiune pe care le ştiţi, Naparis şi Dunărea de Jos”, a făcut preşedintele social-democraţilor ialomiţeni prezentarea succintă a unuia dintre candidaţii-surpriză cu care PSD abordează turul de scrutin din 6 decembrie. 

Alături de Raluca Dumitrescu, pe lista pentru Camera Deputaţilor se regăseşte Oana Martinescu – fostă aspirantă la funcţia de primar al Municipiului Urziceni. Între Raluca Dumitrescu şi Oana Martinescu, la poziţia cu numărul 3 pe lista pentru Cameră s-a „insinuat” Liviu Patrichi, recent numit cu titlu interimar în funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Succesorul Marianei Iancu la conducerea celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ ne-a declarat, cu ocazia lansării candidaturii, că se simte onorat de propunerea de a se implica în cursa electorală din decembrie. Patrichi este şi motivat, în egală măsură, cu atât mai mult cu cât vine dintr-un mediu în care competiţia este la ea acasă. În opinia sa, unul dintre factorii motrice ai schimbării, atât de des invocată în timpul campaniilor electorale, este exemplul personal: „Îmi face plăcere să cred că sunt un om în spatele căruia se aşează cei din jur, pentru că am făcut mereu din exemplul personal un mod de a le demonstra că lucrurile se schimbă dacă se schimbă oamenii. Schimbarea pe care ne-o dorim începe mereu cu noi şi nu cu ceilalţi...”, afirmă Liviu Patrichi. Fostul manager al Spitalului Municipal din Feteşti are şanse să obţină cel de-al treilea mandat de deputat pentru Ialomiţa, cu condiţia ca Pro România să nu reuşească accederea în Parlament.

Lista PSD pentru Camera Deputaţilor este completată de asistentul social Alin Potinche.

Cursa pentru Senat începe, pentru PSD Ialomiţa, cu Ştefan Ţintă în „pole position” şi cu Cătălin Grigore pe poziţia secundă. Locurile 3 şi 4 sunt ocupate de Nicoleta Toma, fost edil al Ţăndăreiului, şi de Valentina Vişan, profesorul din Dridu despre care Marian Pavel a afirmat că va fi succesoarea sa în Senatul României odată cu preluarea mandatului de preşedinte al C onsiliului Judeţean Ialomiţa.

Obiectivul asumat de PSD Ialomiţa pentru alegerile parlamentare este conservarea mandatului de deputat deţinut de Ştefan Muşoiu şi obţinerea unuia suplimentar. În plus, social-democraţii ialomiţeni vizează şi un mandat de senator în viitoarea legislatură.

Robert-Viorel Dincă



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare