Inițializează o căutare

SAMGPL

Dragoş Soare, preşedinte interimar al PNL Ialomiţa: „Avem prima şansă la alegerile parlamentare”

Liberalii au depus joi la Biroul Electoral de Circumscripţie  dosarele candidaţilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Preşedintele interimar Dragoş Soare a fost prezent la eveniment alături de o parte dintre cei pe care organizaţia pe care o conduce după ce lui Gheorghe Tinel i s-a cerut demisia de onoare. 

Depunerea documentelor oficiale care certifică intrarea echipei liberale în cursa pentru viitorul Parlament al României a fost prefaţată de preşedintele interimar al organizaţiei judeţene cu un mini-discurs din care s-a desprins ideea că PNL este, în acest moment, favoritul electoratului ialomiţean: „Momentul este unul extrem de important. Încheiem un ciclu electoral şi o perioadă de reaşezare din punct de vedere politic. Sperăm ca deciziile pe care le-am luat în ceea ce priveşte candidaţii să fie cele mai bune şi ca locuitorii judeţului să înţeleagă că avem nevoie de încrederea lor pentru a asigura o guvernare sănătoasă, care să ducă România înainte în raport cu ce ne-au oferit celelalte partide. Considerăm că, deşi PSD a câştigat Consiliul Judeţean, avem prima şansă în Ialomiţa pentru că cei pe care i-am propus electoratului au fost la o distanţă foarte mică de candidatul partidului-stat. Putem maximiza scorul. Am arătat că se poate la Slobozia, vom arăta că se poate şi la viitoarele alegeri...”, a declarat Soare.

PNL Ialomiţa mizează pentru Camera Deputaţilor pe experienţa politică a Luminiţei Barcari şi a deputatului în funcţie Mihăiţă Găină. Cei doi sunt secondaţi pe lista cu care PNL Ialomiţa intră în competiţia electorală din 6 decembrie de Gabriel Răceanu, Nicu Cristea, Gabriel Ioniţă şi Traian Mitrea.

Lista pentru Senat este deschisă de Robert-Viorel Chioveanu – preşedintele ANSVSA, despre care Dragoş Soare a declarat din nou că „va asigura prin fotoliul de senator pe care îl va ocupa în Parlament, o legătură directă cu Guvernul şi cu instituţiile care ne pot ajuta în atragerea de fonduri europene şi guvernamentale”.

Chioveanu este secondat pe lista PNL Ialomiţa pentru Senat de Gheorghe Catrinoiu – fostul primar al municipiului Feteşti, Mihaela Racoviţeanu – fostul director al Bibliotecii Judeţene, şi Adrian Merlea – fostul primar al comunei Perieţi.

Optimist incurabil, Dragoş Soare a precizat că, în Ialomiţa, PNL porneşte de la un minim de 31% dintre sufragiile electoratului local şi că obiectivul propus pentru duminica electorală din 6 decembrie este de doi deputaţi şi un senator.

Robert-Viorel Dincă



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare