Inițializează o căutare

SAMGPL

Un tânăr din Giurgeni, găsit sfâşiat pe un câmp din localitate. L-ar fi atacat doi câini periculoşi


// AUTOR: Nicușor Dinu

Ionel-Neluş Cioranu, un bărbat în vârstă de 47 de ani din comuna Vlădeni, care deţine o stână pe islazul comunei Giurgeni, avea să facă vinerea trecută o descoperire terifiantă.

În timp ce-şi păzea oile, Ionel Cioranu a observat o siluetă masculină. Apropiindu-se, a văzut un bărbat mai mult mort decât viu, care avea foarte multe răni pe corp şi membre. Ciobanul a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a sosit mai întâi un echipaj de poliţie.

Când au văzut cât de gravă este situaţia, oamenii legii au chemat un elicopter SMURD pentru a-l ridica şi a-l duce la spital. Când au ajuns, paramedicii au încercat să-l resusciteze pe bărbat, pe numele său - Alexandru Radu, însă acesta şi-a dat ultima suflare.

Procurorul criminalist care se deplasase la faţa locului a constatat că moartea tânărului din Giurgeni survenise în urma unor lovituri sau în urma unor muşcături.

Potrivit raportului întocmit de Serviciul de Medicină Legală, Alexandru Radu prezenta multiple plăgi occipitale, zigometrice şi toracice, precum şi lovituri la membrele superioare şi inferioare.

În dosarul penal pe care l-au deschis, procurorii au încadrat fapta la infracţiunea de omor, însă viitoarele cercetări vor schimba lucrurile, spun sursele noastre.

Din informaţiile pe care le avem, Alexandru Radu a murit după ce a fost atacat de doi câini de luptă, deţinuţi de un localnic al comunei Giurgeni.

Vom reveni cu detalii.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare