Inițializează o căutare

SAMGPL

Tentativă de tâlhărie la Feteşti. O femeie a fost forţată să oprească maşina pe o stradă lăturalnică


// AUTOR: Nicușor Dinu

O femeie din Feteşti a fost atacată de mai multe persoane de etnie romă, chiar pe raza municipiului, la finele săptămânii trecute. Aceştia au încercat să o tâlhărească, însă nu au reuşit.

Totul s-a întâmplat vineri, 29 martie a.c., în jurul orei 19:30. Antonela Petrache se deplasa cu propriul autoturism pe strada Dimitrie Cantemir din cartierul feteştean Vlaşca. La un moment dat, aceasta a observat că un autoturism marca Volskwagen încearcă s-o oprească. De teamă, a accelerat, vrând să-şi vadă de drum, însă n-a reuşit, acelaşi autoturism ieşindu-i în faţă şi blocând-o pe strada Mureş din apropiere.

Din autoturismul VW au coborât mai mulţi indivizi, aşa că femeia a sunat la poliţie. În acelaşi timp, tâlharii au început să-i lovească maşina cu diverse obiecte contondente sau cu picioarele.

Mai mulţi localnici care se aflau în apropiere ar fi reuşit s-o salveze pe femeie, ne-au mai spus sursele noastre. La faţa locului s-a deplasat de îndată un echipaj de la Poliţia Municipiului Feteşti, care au ridicat autoturismul distrus.

A fost desfăşurată o recunoaştere din grup, iar Antonela Petrache a reuşit să-l identifice pe Dan Stănescu, un tânăr feteştean în vârstă de 22 de ani, cunoscut cu antecedente penale similare.

În cauza a fost deschis un dosar penal pentru distrugere, urmând ca încadrarea să fie schimbată după audierea tuturor făptaşilor.

N-ar fi primele incidente de acest gen în care este implicat Dan Stănescu. Acesta, împreună cu partenerii săi de infracţiuni, au mai comis fapte similare, de cele mai multe ori reuşind să scoată victimele din maşină şi să le sustragă toate bunurile.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare