Inițializează o căutare

SAMGPL

Scandal între popotarul IJJ de la Slobozia și gestionarul popotei


// AUTORI: Nicușor Dinu / Andrei Banu

Un maistru militar şi un subofiţer de jandarmerie s-au luat la ceartă şi au ajuns chiar să-şi împartă pumni şi picioare, de faţă cu ceilalţi colegi.

Totul s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, la popota din Slobozia a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ). Protagoniştii – Ninel Bonea, un subofiţer care se ocupa de gestiunea popotei şi Sandu Enescu, popotarul. Cei doi au început să se certe chiar în timpul în care ceilalţi jandarmi luau masa. Motivul – cheltuielile popotei şi diverse lipsuri din gestiune. Cearta a degenerat imediat într-o bătaie în toată regulă, Bonea şi Enescu începând să se lovească unul pe altul cu pumnii şi cu picioarele, distrugând chiar mai multe piese de mobilier. Conflictul a fost aplanat abia după intervenţia mai multor subofiţeri.

Atât Ninel Bonea, cât şi Sandu Enescu, au fost mutaţi disciplinar – primul, la detaşamentul de la Feteşti, iar Enescu, tocmai în judeţul Dolj.

În urma scandalului, toţi cei prezenţi au fost chemaţi la o şedinţă ţinută cu uşile închise, unde au fost avertizaţi că ceea ce s-a întâmplat nu trebuie să ajungă la urechile presei. N-a funcţionat.

Inspectoratul de Jandarmi neagă întâmplarea...

... şi susţine că nu a existat nici un scandal, iar cei doi s-au transferat din cu totul alte motive.

„Popotarul nostru a plecat prin transfer, cu familia, la Dolj, pentru că i s-a părut că este un loc mai bun de muncă. Funcţia de popotar nu poate exista fără cel care ţine gestiunea. Astfel, pentru celălalt s-a găsit un alt post”, ne-au transmis reprezentanţii IJJ Ialomiţa. 


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare