Inițializează o căutare

SAMGPL

Șase tineri din Vlădeni, prinși în flagrant în timp ce încercau să sustragă materiale feroase


// AUTOR: Comunicat de presă IPJ Ialomița / FOTO: IPJ Ialomița

Șase tineri cu vârste cuprinse între 15 și 27 de ani, toți din comuna Vlădeni, au fost surprinși în flagrant de către polițiști, în timp ce încercau să sustragă materiale feroase de pe un teren agricol de pe raza localității de domiciliu.

Astăzi, 19 martie a.c., în timp ce se aflau în executarea atribuţiilor de serviciu, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stelnica au surprins în flagrant șase persoane, în timp încercau să sustragă componente ale unui sistem de irigații, respectiv porțiuni de țeavă metalică, de pe un teren agricol din apropierea localității de domiciliu.

Persoanele bănuite, șase tineri cu vârste cuprinse între 15 și 27 de ani, din comuna Vlădeni, ar fi tăiat și sustras mai multe bucăți de țeavă metalică, din componența unui sistem de irigații, pe care le transportau cu ajutorul unor atelaje hipo, moment în care au fost depistați de polițiști.

Atât bunurile identificate, cât și atelajele hipo folosite la sustragerea acestora au fost ridicate în vederea confiscării.

Cei în cauză sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea probării întregii activități infracționale. 


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare