Inițializează o căutare

SAMGPL

Cu ocazia Zilei Poliției Române, care se apropie, mai mulți oameni ai legii au donat sânge


// AUTOR: Comunicat de presă IPJ Ialomița / FOTO: IPJ Ialomița

În contextul aniversării, la data de 25 martie a.c, a 197 de ani de tradiţie şi continuitate a Poliţiei în slujba cetăţenilor, zeci de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomița au dorit să contribuie la salvarea de vieți omenești printr-o acțiune de donare de sânge, desfăşurată la Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine Ialomiţa.

Astfel, în perioada 18 – 19 martie a.c., polițiștii au dorit să vină în sprijinul cetăţenilor nu numai prin desfăşurarea de activităţi de asigurare a liniştii şi siguranţei publice, dar și printr-o acțiune de donare de sânge.

Demersul se înscrie în cadrul manifestărilor organizate cu ocazia Zilei Poliției Române, în semn de solidaritate față de persoanele care se află într-o situație medicală dificilă.

Prin această activitate de solidaritate, poliţiştii şi-au propus să încurajeze şi cetăţenii să se alăture acestui demers, pentru a ajuta la salvarea de vieți omenești. 


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare