Inițializează o căutare

SAMGPL

Deputatul Tinel acuză public „desantul” echipei de control de la Ministerul Dezvoltării la Primăria Ciochina


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă / FOTO: Arhivă

Şeful liberalilor ialomiţeni a făcut din cele mai recente evoluţii în „Dosarul Siluan Proiect” pretextul perfect pentru o nouă şarjă împotriva principalului adversar politic. Gheorghe Tinel a acuzat public faptul că Primăria Ciochina a fost „călcată” în urmă cu două săptămâni de o echipă de control de la Ministerul Dezvoltării, în urma dezvăluirilor făcute de site-ul de investigaţii „recorder.ro”

„Cum ai vorbit împotriva Omertei, cum acţionează. Sunt lucruri care se întâmplă. Şi culmea e că e o singură comună din Ialomiţa care este vizată după ce primarul de la Ciochina a apărut pe YouTube cu acea informaţie că totul a pornit de la Centru. Care Centru? Păi, ăla roşu…că doar nu era să fie galben” a tunat şi fulgerat Tinel Gheorghe.

Acesta a anunţat şi că la Primăria Ciochina a avut loc la începutul săptămânii un control de la minister. Informaţia a fost confirmată ulterior şi de Vasile Câmpulungeanu: „Prima dată au venit la noi, au făcut copii după documente şi urmau să plece spre Tulcea şi Constanţa. Aştept şi eu să văd la ce concluzie au ajuns…”.

În acelaşi context Gheorghe Tinel a taxat şi modul în care este cheltuiţi banii alocaţi prin PNDL2. Preşedintele liberalilor ialomiţeni nu s-a ferit să vorbească despre „dezastrul” de la Ministerul Dezvoltării, afirmând că „dacă cineva va avea curajul să verifice ce e acolo, va provoca un cutremur veritabil”.

Reacţia vine pe fondul dezvăluirilor făcute la sfârşitul lunii februarie de reporterii „recorder.ro” care au investigat modul în care au fost cheltuiţi banii alocaţi pentru dezvoltare locală prin programul inventat de Liviu Dragnea pe vremea când conducea Ministerul Dezvoltării. Asta după ce au ieşit la iveală detalii legate de afacerile pe bani publici făcute de firma „Siluan Proiect”, inclusiv la Ciochina. Firma controlată de preotul tulcean Mădălin Iscru a lucrat la construirea grupurilor sanitare din incinta grădiniţei şi la refacerea acoperişului unei clădiri în care funcţionează o grădiniţă. Ulterior semnării contractului cu firma „părintelui Mădălin”, Vasile Câmpulungeanu avea să descopere că lucrările au costuri mult prea mari faţă de calitatea muncii prestate şi să reţină executantului o sumă de aproape 150.000 de lei, bani pe care la sfârşitul anului trecut i-a restituit Ministerului Dezvoltării.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare