Inițializează o căutare

SAMGPL

Fostul premier Tudose despre ameninţarea lui Dragnea: „Mi se pare că începe să sune cu ceva din ’85 -’89”


// AUTOR: Andrei Banu / FOTO: Facebook - Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose a dat de pământ cu şeful PSD, Liviu Dragnea, comentând o afirmaţie făcută de acesta la Conferinţa Judeţeană a PSD Ialomiţa, care a avut loc cu două săptămâni în urmă.

Atunci liderul social-democraţilor îi avertiza pe cei care au părăsit partidul sau au fost daţi afară, numindu-i „slugi ale sistemului”, că în curând vor ieşi la suprafaţă anumite detalii despre ei.

„(...) Dragii mei, de-abia am apucat să vorbim. Ţineţi-vă bine! Şi daţi mesajul ăsta şi foştilor noştri colegi, care nu au alt obiectiv în viaţă decât să înjure acest partid care i-a făcut oameni pe toţi. Fără ruşine! Au devenit şi ei slugile sistemului. Unii erau, alţii au devenit. Dar, le doresc succes şi încă o dată… să-i ţină cureaua, că de-abia urmează (...)”

Mihai Tudose: „Seamănă cu totalitarismul!”

În cadrul conferinţei de presă a partidului Pro România, care a avut loc vinerea trecută, la Slobozia, Mihai Tudose a vorbit despre cele declarate de şeful PSD, precizând că acest atac este adresat tuturor celor care „tot îi spun că nu-i stă bine cu ruj”. Fostul prim-ministru compară afirmaţiile lui Dragnea cu cele care se făceau într-o perioadă de tristă amintire, precizând că, într-o societate normală, o persoană care are informaţii despre infracţiuni merge şi depune o plângere la instituţiile abilitate, ci nu se foloseşte de ele în discursuri politice.

„Mi se pare că începe să sune cu ceva din ‘89-’85. (...) Acum, facem dosare, că despre asta este vorba: «o să ne apucăm noi să facem dosare, să spunem». Ne apucăm să facem dosare, punem mâna pe nişte instituţii ale statului şi mai săpăm un canal pentru cei care, repet, tot îi spun că nu-i stă bine cu ruj. Despre asta este vorba! Dacă ştiu ceva despre cineva – că Gigel a furat o găină – mă duc la instituţii şi povestesc ce a păţit săraca găină. «Facem noi dosare acum şi vă spunem noi despre ce este vorba, că erau securişti». I-am spus şi lui Adi (n.red: Adrian Mocioniu): stai să vezi câte o să afli despre tine acum – ai zburat, ai înotat, ai branhii şi noaptea, când ajungi acasă, dai jos pielea şi ai antenuţe. (...) Seamănă cu totalitarismul! Se leagă şi cu treaba aia cu adusul aurului în ţară, ca să nu cumva să se întâmple ca pe la Maduro pe acolo (n. red.:) – după ce o ia razna complet, să îi blocheze conturile. El (n. red.: Liviu Dragnea) e în filmul ăsta”, a declarat Mihai Tudose.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare