Inițializează o căutare

SAMGPL

Un octogenar din Fierbinți-Târg și-a găsit sfârșitul în locuința sa cuprinsă de flăcări


// AUTOR: Comunicat ISU Ialomița / FOTO: ISU Ialomița

Un bărbat de 87 de ani a murit în cursul nopții în propria locuință cuprinsă de flăcări. Incendiul a fost observat aseară, în jurul orei 22.30, la casa bătrânului din orașul Fierbinți Târg. Alertați, pompierii de la Detașamentul Urziceni, dar și cei voluntari ai localității s-au deplasat la eveniment cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autosanitară. Din păcate, la sosirea echipajelor de intervenție arderea se manifesta generalizat la casă și la anexe din gospodărie, iar proprietarul a fost găsit carbonizat. Flăcările au distrus bunurile și elementele din starea de fixație din 3 încăperi, precum și aproximativ 130 mp de acoperiș al construcțiilor și au degradat două butelii încărcate cu g.p.l, și aproximativ 300 kg de lemn.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect sau neprotejat corespunzător.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare