Inițializează o căutare

SAMGPL

CSM Bucureşti revine la Slobozia pentru „sferturile” de finală ale Cupei României la handbal


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă / FOTO: digisport.ro

Tragerea la sorţi a partidelor din sferturile de finală ale Cupei României a rezervat pentru AHCM Slobozia unul dintre cei mai redutabili adversari pe care îi putea întâlni pe drumul către „Final Four”: CSM Bucureşti.

Campioana en-titre revine la Slobozia după ce în 2017 a jucat în sala „Andreea Nica” la doar cinci zile distanţă de calificarea în turneul semifinal al Champions League.

Până la meciul din faza sferturilor de finală ale Cupei României, ediţia 2018-2019, bilanţul confruntărilor directe este favorabil fostei campioane continentale cu 5-0.

În singurul meci jucat de cele două echipe în Cupa României, CSM Bucureşti a obţinut „biletele” pentru finală după ce a învins la Slobozia cu 37-28 în meciul disputat pe 19 mai.

În Liga Naţională, seria confruntărilor directe a început pe 5 ianuarie 2017 cu meciul jucat la Bucureşti şi adjudecat de Cristina Neagu & Co cu scorul de 32-25.

Meciul din „sferturi” este programat pe 31 martie la Slobozia şi este aşteptat cu vădit interes la nivelul conducerii clubului ialomiţean.

Nicolae Goidea consideră că AHCM nu are nimic de pierdut din punct de vedere sportiv, aşa că echipa din Slobozia are toate condiţiile pentru a presta un joc de calitate. „Nu vom face un meci spectaculos, pentru că CSM Bucureşti nu te lasă să te desfăşori. Dar, e cert că nu ne vom da la o parte din faţa fostei campioane continentale. Suntem optimişti în perspectiva meciului, dar realişti în acelaşi timp. Dincolo de rezultatul din teren, pentru noi e o mare bucurie şi o onoare în acelaşi timp să primim la Slobozia o echipă de talia CSM Bucureşti. În mod cert, meciul va fi o sărbătoare pentru iubitorii de handbal şi pentru oraş, în general”.

În aceeaşi fază a Cupei României la handbal feminin, liderul la zi al Ligii Naţionale va juca cu CSM Galaţi, HC Zalău împotriva Gloriei Bistriţa, iar CSM Măgura Cisnădie va trebui să treacă de CS „U” Cluj-Napoca.

În cazul în care va produce a doua mare surpriză din actuala ediţie a Cupei României, după ce a eliminat în „optimi” HC Dunărea Brăila, AHCM Slobozia ar reedita performanţa din 2017 când echipa a fost prezentă în premieră în „Final Four”-ul competiţiei.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare