Inițializează o căutare

SAMGPL

Fotbal, Liga a III-a, etapa a XVIII-a. Progresul Spartac – Unirea Slobozia 2-0. Şi „Liga a II-a” e departe


// AUTOR: Robert-Viorel Dincă / FOTO: Arhivă

Băieţii lui Enache Costea au părut că joacă returul cu Progresul Spartac sub impresia meciului jucat la Slobozia pe 18 martie anul trecut. Un meci terminat la egalitate, 2-2, după ce în minutul 4 aveau avantaj de două goluri. Şi care, la momentul respectiv, a consfinţit compromiterea definitivă a şanselor de promovare în „eşalonul II” al fotbalului românesc.

Pe aproximativ aceleaşi coordonate s-a disputat şi meciul de sâmbătă de pe stadionul „Progresul”, dominat la toate capitolele de echipa pregătită de Andrei Erimia. Ionuţ Tudorache, în minutul 31, şi Mircea Donca, în minutul 77, au „scris” 2-0 pe tabela de marcaj a arenei bucureştene, administrând oaspeţilor o înfrângere cu atât mai dureroasă cu cât „galben-albaştrii” au avut la dispoziţie, cu excepţia lui Bucă, tot compartimentul ofensiv alcătuit în mod tradiţional din Răduca, Toma şi Năstase.

Lipsa de inspiraţie în faza de finalizare a făcut ca plasa porţii apărată de Iulian Răduţă să scape neatinsă în timp ce coechipierii acestuia, Donca – în două rânduri, Tudorache, Diţu şi Turbatu, au fost, pe rând, în situaţii clare de a accentua degringolada defensivei ialomiţene.

Cea de-a patra înfrângere suferită de Unirea Slobozia în stagiunea 2018-2019 a campionatului Seriei a II-a măreşte la şapte puncte distanţa care îi separă pe ocupanţii locului al treilea de liderul FC Rapid. Între Unirea Slobozia şi CS Afumaţi, echipă care şi-a respectat statutul de favorită certă în meciul de la Chişcani, câştigat cu 3-2, sunt acum patru puncte. Iar distanţa pare de nerecuperat în runda următoare când băieţii noştri joacă acasă cu echipa de pe locul 5, Popeşti-Leordeni în timp ce echipa din Afumaţi va primi tot pe teren propriu vizita echipei din Medgidia.

În ceea ce-i priveşte pe adversarii de sâmbătă, Progresul Spartac Bucureşti a redus, în urma victoriei cu numărul 10, la cinci puncte diferenţa care o separă în clasamentul seriei a II-a de Unirea Slobozia.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare