Inițializează o căutare

SAMGPL

Traficanţii prinşi la Feteşti cu 11 kg de cannabis au primit în total 8 ani şi 8 luni de închisoare

În luna martie 2022, poliţişti de la Crimă Organizată Constanţa, împreună cu procurorii DIICOT Constanţa, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant a doi bărbaţi care derulau operaţiuni cu droguri de risc la Feteşti.


Astfel, la data de 16 martie 2022, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Constanţa au surprins, în flagrant delict, doi bărbaţi, de 37, respectiv 51 de ani, din Prahova, imediat după ce aceştia au primit, printr-o firmă de curierat, două colete care conţineau o cantitate de aproximativ 11 kilograme de cannabis. Substanţele interzise proveneau din Spania, iar acţiunea a fost desfăşurată în municipiul Feteşti. Vineri, 3 februarie a.c., Dumitru Andi Mugurel şi Neaga Florin Alexandru, au primit în total, de la Tribunalul Ialomiţa, 8 ani şi 8 luni de închisoare. Neaga a luat 5 ani, iar Dumitru - 3 şi 8 luni de închisoare. Interesant este că Neaga s-a vrut primar în comuna Bucov din judeţul Prahova, la alegerile locale din septembrie 2020.

În afară de cele 11 kg de cannabis, la percheziţiile domiciliare, poliţiştii din cadrul SCCO Constanţa au mai descoperit 38 de cartuşe cu bile de cauciuc, seminţe de cannabis, precum şi dispozitive electronice şi bunuri cu valoare probatorie. Interesant este că la finalul percheziţiilor, procurorul nu a avut mare lucru pe care să pună sechestru. Dumitru a fost găsit cu 526 de lei şi o verighetă, iar Neaga cu 650 de euro, un ceas şi o pereche de ochelari.

În urma administrării probatoriului, procurorul din cadrul DIICOT Constanţa i-a reţinut pentru 24 de ore, după care i-a prezentat instanţei pentru emiterea mandatelor de arestare preventivă. Propunerea a fost admisă de instanţă, iar de atunci se află în Arestul IPJ Ialomiţa, deşi ei, mititeii, au tot cerut arest la domiciliu.

La data de 5 mai 2022, DIICOT Constanţa a finalizat rechizitoriul cu trimiterea în judecată a inculpaţilor Dumitru Andi Mugurel şi Neaga Florin Alexandru pe rolul Tribunalului Ialomiţa pentru trafic internaţional de droguri.

Din informaţiile noastre, cei doi sunt afacerişti controversaţi din judeţul Prahova. Dumitru Andi Mugurel a fost asociat cu mafia petrolului din acest judeţ, ca un apropiat al fostului preşedinte PSD al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma. Celălalt traficant prins la Feteşti, Neaga Florin Alexandru, a candidat la Primăria Bucov din judeţul Prahova, la alegerile locale din septembrie 2020. Neaga a fost candidatul ALDE şi abia a luat 53 de voturi. Motiv pentru care, iată, dacă nu i-a ieşit pasenţa cu politica s-a apucat de trafic internaţional de droguri.

Cum au fost prinşi traficanţii...

Dumitru Andi Mugurel şi Neaga Florin Alexandru, de 37, respectiv 51 de ani, au fost filaţi şi interceptaţi de ofiţerii SCCO Constanţa, fiind prinşi în flagrant la Feteşti în timp ce ridicau două colete pline cu cannabis, trimise din Spania. Ei se aflau cu un Audi A6, cu numere de Bucureşti, iar coletele au fost trimise pe numele unei femei din Feteşti. Expeditorul a fost un bărbat (cu acelaşi nume de familie ca femeia din Feteşti), dar cu domiciliul în Spania, în localitatea Mezedara Del Campo.

Cristian Filip


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare