Inițializează o căutare

SAMGPL

La Garda de Mediu se schimbă... garda: Laurențiu Ghiauru, noul comisar-șef

Pe fondul discuţiilor aprinse despre problemele de mediu din judeţ, data de 9 noiembrie vine cu o schimbare care, fără îndoială, are caracter de surpriză.

Unul dintre cei mai longevivi directori de instituţii publice din judeţ, Laurenţiu Ghiauru, va pleca din postul de director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Ialomiţa pentru a-i lua locul lui Marin Ştefan la conducerea Comisariatului Judeţean Ialomiţa al Gărzii Naţionale de Mediu.


 Oficial, mutarea survine pe fondul încetării, după doi ani şi jumătate în exerciţiul funcţiunii, a delegării lui Marin Ştefan pe postul de conducere de la Garda de Mediu.

Din informaţiile de care dispunem, Marin Ştefan ar urma să revină pe postul de execuţie, ocupat anterior detaşării în Ialomiţa în cadrul Comisariatului Judeţean Ilfov al Gărzii Naţionale de Mediu.

Mutarea la şefia Agenţiei pentru Protecţia Mediului Ialomiţa ne-a fost confirmată de Laurenţiu Ghiauru, care ne-a precizat că îşi va prelua noua misiune cu începere din data de 9 noiembrie. Din declaraţia oficialului rezultă că acesta şi-ar fi solicitat transferul la Garda de Mediu: „Am primit decizia de numire în noul post după ce mi-a fost aprobată cererea de transfer. Trebuie să primesc şi decizia de la Garda Naţională de Mediu. Nici nu are relevanţă cum s-a făcut mutarea, cert este faptul că, de săptămâna viitoare voi fi comisarul-şef al Comisariatului Judeţean Ialomiţa al Gărzii de Mediu“, ne-a declarat Laurenţiu Ghiauru.

Interimatul la conducerea APM Ialomiţa ar urma să fie asigurat, în cazul în care de la Ministerul Mediului nu soseşte între timp şi decizia de numire a succesorului în post al longevivului Laurenţiu Ghiauru, de către Tarsiţa Silivestru, care asigură în prezent coordonarea Serviciului Monitorizare Laboratoare din cadrul APM Ialomiţa.

Ultimul eveniment public la care Laurenţiu Ghiauru va participa în calitate de director al APM Ialomiţa va fi, absolut întâmplător, dezbaterea publică a revizuirii autorizaţiei integrate de mediu deţinută de CleanTech Internaţional. Evenimentul ce reprezintă un fel de cântec de lebădă pentru Laurenţiu Ghiauru, este programat luni, 7 noiembrie, cu începere de la ora 11.00, la Căminul Cultural din comuna Ciulniţa.

Robert-Viorel Dincă


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare