Inițializează o căutare

SAMGPL

Liderul Clanului Sportivilor din Bucureşti, trimis un an şi 6 luni la puşcărie

Interlopul Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong, a fost trimis în judecată pe rolul Judecătoriei Slobozia pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Alături de Bebino a mai fost trimis în judecată şi Sulică George, un barman-ospătar din Săveni. Dosarul a fost finalizat de un procuror din cadrul Parchetului Judecătoriei Sector 4 Bucureşti în data de 27 iunie, când l-a şi trimis instanţei de judecată cu propunerea de a se menţine măsura preventivă a arestului. Vineri, 14 octombrie a.c., Judecătoria Slobozia i-a condamnat pe ambii inculpaţi. Bebino sau King Kong a fost condamnat la un an şi 6 luni de închisoare cu executare, în timp ce barmanul Sulică a primit un an şi 4 luni cu suspendare. În plus, Sulică va presta 100 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii la Şcoala Săveni sau la Căminul Cultural. Sentinţa nu este definitivă şi în mod cert va fi contestată de ambii inculpaţi. De remarcat că actele în circumstanţiere depuse de King Kong nu au impresionat instanţa care a decis să-l trimită pe barbar în grotă…


Reamintim că în data de 28 ianuarie a.c., la Slobozia, într-o cafenea renumită, Bebino s-a întâlnit cu unul dintre prietenii săi din Săveni. Aceştia nu au apucat să-şi termine cafelele, că au şi fost călcaţi de poliţiştii care veniseră special să-i verifice. Din câte am aflat, Bebino era monitorizat de mai mult timp de poliţiştii din Bucureşti, aşa că aceştia din urmă şi-au trimis colegii din Slobozia, la cafenea, să-l verifice pe el şi pe acoliţii cu care venise în vizită.

Deranjat de prezenţa poliţiştilor, Bebino şi acoliţii lui au plecat la amicul din Săveni şi s-au pus pe petrecut la Barul Cârciuma din Sat. Numai că, surpriză, poliţiştii au venit după ei şi aici. De data asta, Bebino şi acoliţii lui au decis să meargă acasă la amicul din Săveni, dar, ce să vedeţi, poliţiştii au mers după ei şi la domiciliul respectivului. Însă, înainte să plece de la Cârciuma din Sat, Bebino şi gărzile lui au tot plimbat o borsetă dintr-o maşină într-alta.

După cum avea să se constate ulterior, în acea borsetă se afla un pistol, calibrul 9 mm, şi 6 gloanţe în încărcător.

Întrucât poliţiştii i-au vizitat şi acasă la amicul din Săveni, gaşca s-a spart, în sensul că Bebino şi gărzile lui au plecat la Bucureşti, lăsând borseta la barmanul de la cârciumă.

După 5 zile de la aceste incidente, Bebino şi-a adus aminte de borseta lăsată la Săveni, şi a trimis o săgeată de-ale sale s-o ia. În drum spre Săveni, săgeata a făcut o escală la Slobozia de unde a mai luat o persoană. Iar la întoarcere de la Săveni, la intrare în Slobozia, în Cartierul Bora, cei doi au fost aşteptaţi de comitetul de primire constituit ad-hoc de poliţişti din IPJ şi poliţişti locali. În urma verificării autoturismului cu care se deplasau cei doi, poliţiştii au depistat pe bancheta din spate acea borsetă cu pistolul încărcat cu 6 gloanţe.

Audiaţi în legătură cu arma transportată, cei doi au declarat că nu ştiau nimic, nici măcar cine era proprietarul borsetei. Ridicat pentru audieri în acest caz, Bebino a declarat că nu ştie nimic. Însă, când DIICOT a verificat amprentele de pe armă, a descoperit că acestea aparţin lui Bebino care în 2012 fusese anchetat în Germania, Koln, în legătură cu un furt dintr-un magazin.

Cristian Filip


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare