Inițializează o căutare

SAMGPL

Cum a fost prins liderul Clanului Sportivilor din Bucureşti cu un pistol în Slobozia

Interlopul Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong, a fost trimis în judecată pe rolul Judecătoriei Slobozia pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Alături de Bebino a mai fost trimis în judecată şi Sulică George, un barman-ospătar din Săveni. Anterior, dintr-o regretabilă eroare, l-am prezentat ca fiind un infractor ialomiţean aflat în Penitenciarul Codlea unde execută o pedeapsă de 3 ani închisoare după ce şi-ar fi agresat sexual o nepoată. În realitate, este un simplu barman-ospătar, picat ca musca în dosarul liderului Clanului Sportivilor din Bucureşti.


 De unde a plecat totul? În data de 28 ianuarie a.c., la Slobozia, într-o cafenea renumită, Bebino s-a întâlnit cu unul dintre prietenii săi din Săveni. Aceştia nu au apucat să-şi termine cafelele, că au şi fost călcaţi de poliţiştii care veniseră special să-i verifice. Din câte am aflat, Bebino era monitorizat de mai mult timp de poliţiştii din Bucureşti, aşa că aceştia din urmă şi-au trimis colegii din Slobozia, la cafenea, să-l verifice pe el şi pe acoliţii cu care venise în vizită.

Deranjat de prezenţa poliţiştilor, Bebino şi acoliţii lui au plecat la amicul din Săveni şi s-au pus pe petrecut la Barul „Cârciuma din sat“. Numai că, surpriză, poliţiştii au venit după ei şi aici. De data asta, Bebino şi acoliţii lui au decis să meargă acasă la amicul din Săveni, dar, ce să vedeţi, poliţiştii au mers după ei şi la domiciliul respectivului. Însă, înainte să plece de la „Cârciuma din sat“, Bebino şi gărzile lui au tot plimbat o borsetă dintr-o maşină într-alta.

După cum avea să se constate ulterior, în acea borsetă se afla un pistol, calibrul 9 mm, şi 6 gloanţe în încărcător.

Întrucât poliţiştii i-au vizitat şi acasă la amicul din Săveni, gaşca s-a spart, în sensul că Bebino şi gărzile lui au plecat la Bucureşti, lăsând borseta la barmanul de la „Cârciuma din sat“.

După 5 zile de la aceste incidente, Bebino şi-a adus aminte de borseta lăsată la Săveni, şi a trimis o săgeată de-ale sale s-o ia. În drum spre Săveni, săgeata a făcut o escală la Slobozia de unde a mai luat o persoană. Iar la întoarcere de la Săveni, la intrare în Slobozia, în Cartierul Bora, cei doi au fost aşteptaţi de comitetul de primire constituit ad-hoc de poliţişti din IPJ şi poliţişti locali. În urma verificării autoturismului cu care se deplasau cei doi, poliţiştii au depistat pe bancheta din spate acea borsetă cu pistolul încărcat cu 6 gloanţe.

Audiaţi în legătură cu arma transportată, cei doi au declarat că nu ştiau nimic, nici măcar cine era proprietarul borsetei. Ridicat pentru audieri în acest caz, Bebino a declarat că nu ştie nimic. Însă, când DIICOT a verificat amprentele de pe armă, a descoperit că acestea aparţin lui Bebino care în 2012 fusese anchetat în Germania, Koln, în legătură cu un furt dintr-un magazin.

După ce Bebino a fost arestat în acest dosar, tatăl său a găsit ca soluţie faptul ca săgeata care fusese trimisă la Săveni, să ridice arma, să declare că el ar fi găsit-o şi că era lui. Însă, pe parcursul anchetei s-au dat de gol că era doar un subterfugiu pentru a-l scăpa pe Bebino. Inclusiv amicul său de la Săveni a dat declaraţii şi înregistrări anchetatorilor din care rezulta că borseta cu pistolul încărcat cu 6 gloanţe aparţineau lui Bebino. Între timp, la răcoare, Bebino aşteaptă primul termen de judecată…

Cristian Filip



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare