Inițializează o căutare

SAMGPL

Fundația Cristiana Cosmina Malama organizează un turneu de tenis la Slobozia

Fundaţia Cristiana Cosmina Malama şi Clubul Tenis Con îşi reunesc forţele pentru un turneu de tenis care a fost inclus în calendarul naţional al Federaţiei Române de Tenis.

Aflat la prima ediţie, Memorialul „Cristiana Cosmina-Malama“ este rezervat copiilor şi juniorilor şi a fost gândit de iniţiatorii săi să se desfăşoare pe două categorii de vârstă, 10 şi 12 ani, atât la masculin, cât şi la feminin.


 Întrecerile de pe zgura din complexul sportiv de la Slobozia se vor desfăşura atât individual, cât şi la dublu feminin, respectiv masculin.

La ediţia inaugurală, care se va desfăşura în perioada 21-25 mai pe terenurile din incinta bazei „Tenis Con“ sunt aşteptaţi peste 70 de mici pasionaţi de „sportul alb“, legitimaţi la cluburi din principalele oraşe cu secţii de profil: Bucureşti, Braşov, Constanţa, Galaţi, Brăila şi Buzău.

Scopul turneului organizat la Slobozia este acela de a promova şi susţine practicanţii tenisului juvenil atât la nivel judeţean, cât şi naţional. Aceasta este, de altfel, şi ideea de la care s-a plecat în momentul în care organizatorii au solicitat FRT înscrierea în calendarul oficial şi, implicit, acordarea de puncte care să conteze în alcătuirea clasamentului naţional.

În calitate de preşedinte al fundaţiei înfiinţată pentru a păstra vie amintirea Cristianei Malama, Camelia Malama ne-a precizat că, dincolo de componenta sportivă, evenimentul pe care intenţionează să-l organizeze anual la Slobozia este un mod prin care familia încearcă să păstreze vie amintirea tinerei Cristiana: „Fundaţia Cristiana Cosmina Malama a fost înfiinţată în amintirea iubitei noastre fiice, care purta acest nume. Dorim ca astfel amintirea ei să rămână veşnic în inimile noastre, ale tuturor celor care au cunoscut-o şi iubit-o. În fiecare an, în această perioadă, Fundaţia va organiza acest turneu care va deveni o tradiţie pentru iubitorii din Slobozia şi nu numai ai acestui frumos şi nobil sport“, a prefaţat Camelia Malama evenimentul care va debuta sâmbătă dimineaţă pe terenurile de la „Tenis Con“.

Memorialul „Cristiana Cosmina Malama“ este doar primul dintr-o serie mai amplă de evenimente pe care fundaţia omonimă intenţionează să le organizeze în viitorul apropiat în vederea susţinerii şi promovării tinerilor din comunitatea locală.

Toţi participanţii la ediţia inaugurală a turneului de tenis pentru copii organizat la Slobozia în memoria Cristianei Cosmina Malama vor primi din partea organizatorilor tricouri şi şepci cu însemnele fundaţiei organizatoare. Iar primii 32 clasaţi vor fi premiaţi cu diplome, trofee şi vouchere - cadou.

Parte din efortul de punere în practică a evenimentului sunt şi sponsorii acestuia, Mobila SA, Expomob, Maltex, Orion SA, Clinica „Dr. Malama“, Tritipan, Hotel Select, Oyl Holding şi Geotech Parts.

Robert-Viorel Dincă



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare