Inițializează o căutare

SAMGPL

Judecătoria Slobozia i-a respins cererea de liberare interlopului Pian

Interlopii Laurenţiu Duduianu, zis Graţian Pian şi Vasile Duduianu, zis Ciprian Pian, fraţii celebrului Emi Pian, au cerut din nou liberarea condiţionată, însă nu au reuşit să o obţină nici acum. Între timp ei au mai fost condamnaţi într-un alt dosar.

Laurenţiu Duduianu, zis Graţian Pian şi Vasile Duduianu, zis Ciprian Pian, închişi la Penitenciarul Giurgiu, au solicitat din nou liberarea condiţionată.


 Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost ucis prin înjunghiere de Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, la 4 august 2020, după un scandal iscat la un joc de barbut. Ciprian şi Graţian Pian, fraţii lui Emi, ar fi încercat să-l omoare pe Richard şi au fost arestaţi. Miercuri, 19 ianuarie a.c., Judecătoria Slobozia i-a respins, din nou, lui Laurenţiu Duduianu cererea de liberare condiţionată ca fiind neîntemeiată. Dar, a admis propunerea comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate, de amânare la termen, respectiv la data de 11.02.2022.

„Inculpatul Duduianu Laurenţiu a fost trimis în judecată pentru că a lovit persoana vătămată cu mânerul unui cuţit în bărbie, respectiv cu un obiect inapt să ucidă, într-o zonă nevitală", a spus avocatul său.

Condamnaţi pentru că au tras cu pistolul într-un alt interlop la un botez

Laurenţiu Duduianu, zis Graţian Pian şi Vasile Duduianu, zis Ciprian Pian, au fost condamnaţi definitiv la patru luni de închisoare, după ce au tras cu pistolul în Victor Barbu, care-l înjunghiase în gât pe Elvis Pian, un alt frate de-ai lor. Victor Barbu a fost şi el condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare plus plata unor despăgubiri de 15.000 de euro lui Elvis Pian.

Cristian Filip


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare