Inițializează o căutare

SAMGPL

Cazul «Dincă de Fierbinți» s-a dezumflat subit cu o recunoaștere

Fix acum doi ani de zile, un caz aproape tras la indigo de un bărbat din Fierbinţi după cel al celebrului criminal de la Caracal, a făcut vâlvă şi a oripilat opinia publică locală şi naţională.

Un individ acuzat că racola victime la ocazie era liber, deşi, iniţial, ar fi recunoscut că a făcut sex cu o fată de 15 ani, el având 35 de ani în septembrie 2019. Asemănările cu Gheorghe Dincă erau şocante. Cu un autoturism cu geamuri fumurii şi tot în zona şcolii, bărbatul ademenea, chipurile, eleve, au acuzat mai mulţi martori pentru o echipă a Antenei 1. Şi, totuşi, timp de două luni, poliţia din Fierbinţi nu a făcut nimic pentru că nu putea proba acuzaţiile. Abia după ce Observator a descoperit încă o victimă, au început anchetele, în vizor intrând chiar şi poliţistul de la Fierbinţi, care s-a ocupat de caz. Tatăl victimei a reclamat faptul că agresorul era chiar unul dintre prietenii săi. Zaharia Marian cunoştea bine proprietatea şi a pândit momentul în care să atace: „individul s-a dus direct la ea în dormitor. A intrat peste ea în casă şi a violat-o. În acea zi am plecat la serviciu, am venit a doua zi dimineaţă. A oprit curentul, a intrat pe geamul de la bucătărie, uşa de la casă fiind închisă cu cheia“. Fata a povestit abia după o lună că ar fi fost violată, iar părinţii au depus imediat plângere. În realitate, fata se îndrăgostise de Marian, prietenul tatălui, şi l-a provocat să facă sex în casa părinţilor săi. Iar în final, din gelozie, pentru că bărbatul a ignorat-o după ce au făcut sex, fata s-a dat violată. Absolut tot, de la provocarea de a face sex şi până la acuzaţiile false de viol, totul a putut fi demonstrat cu mesajele fetei către amicul tatălui.

 Cazul de la Fierbinţi, un balon de săpun

 După atâta vâlvă şi atâtea asemănări cu celebrul caz de la Caracal, speţa de la Fierbinţi s-a dezumflat rapid. Dacă, iniţial, părinţii fetei s-au declarat scandalizaţi de ancheta în ritm de melc a organelor de cercetare penală, mai nou sunt şi ...mulţumiţi. Dosarul penal a fost preluat de IPJ Ialomiţa, dar într-un moment în care nu mai au nici victimă, nici o mini-copie a lui Dincă. Rudele violatorului au ajuns la o înţelegere financiară cu părinţii fetei. Astfel, violul nu a fost viol, a fost sex consimţit. Acum minora nu va mai fi afectată pe viaţă de această dramă, probabil viziunea familiei fiind una banală, ca fiica lor şi-ar fi început viaţa sexuală – ce mare brânză... Oameni fără coloană vertebrală, nişte flămânzi care şi-au digerat şi bruma de creier!

În privinţa amorezului înfierbântat, Zaharia Marian a semnat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii. Nu pentru viol, ci pentru sex cu minoră, pedeapsa propusă de procurori şi acceptată de inculpat fiind una cu suspendare.... Cazul s-a încheiat recent, dar nu a mai făcut vâlvă că nu a fost nici viol, nici Dincă de Fierbinţi....

Sorin Duţu



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare