Inițializează o căutare

SAMGPL

Zaraf la Primăria Ciochina pe bani publici! 60 DE ŞAMPANII, 60 DE STICLE DE CONIAC ALEXANDRION, 60 DE LICHIORURI

Vineri, în ziarul Tribuna Ialomiţei am relatat pe larg despre risipa pe care duetul din fruntea Primăriei Ciochina – edilul VC (Vasile Câmpulungeanu) şi administratorul public Nicoleta Fotache, ex-viceprimar, a făcut-o cu banii primăriei. Cei doi aleşi locali au cumpărat într-un singur an tonere şi cartuşe pentru imprimante de 25.000 de lei. Un mizilic în comparaţie cu cei 50.000 de lei aruncaţi pe iluminatul festiv în condiţiile în care a fost un an cu pandemie şi secetă, iar locuitorii au stat în casă. Când afirmăm că la Primăria Ciochina se face zaraf cu banii publici, pe lângă faptul că am comparat preţurile achiziţiilor, care în cazul lor sunt umflate, mai comparăm şi cu valorile alocate în celelalte comune. Bineînţeles, nici una nu face risipa existentă la Ciochina.

Alt exemplu de risipă făcută anul trecut în plină pandemie la Ciochina sunt cele două „concedii“ plătite tot din bani publici de acelaşi duet. Astfel, sub pretextul organizării unor cursuri, în cursul anului trecut, subliniem - în plină pandemie, două persoane din cadrul Primăriei Ciochina s-au cazat într-o cameră dublă în Staţiunea Olimp şi în satul Colibiţa din judeţul Bistriţa Năsăud. Aşadar, pe banii Primăriei Ciochina, două persoane s-au cazat 6 zile la Colibiţa începând cu data de 7 iulie 2020. Distracţia i-a costat pe locuitorii săracei comune suma de 2900 de lei plus TVA. În total – cu mese incluse şi cazare – 3451 de lei.

După ce au studiat pe burtă în mirifica staţiune din judeţul Bistriţa Năsăud, aceleaşi două persoane din Primăria Ciochina au plecat imediat la mare. Acolo, ce credeţi? S-au cazat într-o singură cameră dublă, începând cu data de 15 iulie 2020 timp de 7 nopţi în hotelul Palm Beach din Olimp. Mese incluse, tot, sub pretextul unor cursuri evident. Adică, peste tot cursurile erau online, numai pentru cei doi au fost cu prezenţă fizică. Şi aici distracţia pentru cele 7 zile a costat 5571 de lei plus TVA. În total, 6630 de lei pe banii contribuabililor din Ciochina. Ambele distracţii pe bani publici au făcut o gaură în bugetul comunei de 10.081 de lei.

Văzând cu câtă lejeritate duetul VC-NF aruncă banii pe prostii, am verificat şi anul 2019. Aici am remarcat o achiziţie din data de 10 mai prin care au fost achiziţionate 60 de pachete cu şampanii, lichioruri, coniace Alexandrion, pachete de cafea, cozonaci, alune, bomboane, sucuri, prăjituri, etc. În total, „aprovizionarea“ unor maţe fine a costat Primăria Ciochina suma de 13.637 de lei inclusiv TVA. Tupeu maxim pe bani publici!

Surprize-surprize în ediţia viitoare

În ediţia următoare vom reveni cu detalii interesante despre marile achiziţii făcute de acelaşi duet din fruntea Primăriei Ciochina. Veţi putea citi despre lucrări de miliarde date pe ochi frumoşi la aceleaşi minunate preţuri inventate de primarul VC. Pentru o parte dintre lucrări nu s-a făcut recepţia la momentul realizării lor. Pentru altă parte, se fac presiuni enorme asupra angajatei Dobre Nicoleta (şefa unor comisii de recepţie a lucrărilor cu probleme). Chiar  a fost forţată să semneze recepţia unor lucrări, aceasta refuzând în prima fază a discuţiei cu edilul VC. Ba chiar a şi plâns în momentul în care i s-a propus să semneze fără să gândească. Ţineţi aproape!

Cristian Filip



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare