Inițializează o căutare

SAMGPL

Un slobozean stabilit în Anglia, devenit vedetă pe internet, a murit la vârsta de 17 ani

Alex Dragomir, un slobozean de 17 ani, devenit vedetă pe YouTube şi pe Twitter în Anglia, a murit într-un spital din UK, vineri, 11 iunie, după o operaţie de 7 ore la inimă. Alex, cunoscut în mediul online drept Sir Kipsta, avea nevoie de un transplant de inimă, însă organismul său nu a făcut faţă operaţiei.


Decesul slobozeanului de 17 ani a fost relatat de site-uri de ştiri din Spania, Franţa, dar mai ales din Marea Britanie printre care BBC News, Mirror Online, The Sun, dar şi pe pagina echipei sale preferate de fotbal - Manchester United Fanclub.

Cu câteva ore înainte de a intra în operaţie, Alex a scris urmăritorilor săi acest mesaj: „Mă pregătesc pentru o operaţie care mi-ar putea salva viaţa. Dacă, totuşi, nu reuşeşte, atunci a fost o plăcere, oameni buni. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine".

Alex era stabilit în Anglia, unde a urmat cursurile unei şcoli din Birmingham, şi a devenit vedetă pe internet, având în jur de 15.000 de urmăritori pe YouTube şi 17.400 de urmăritori pe Twitter. De asemenea, slobozeanul era şi mare fan al echipei Manchester United.

Conform ziarului britanic Mirror Online, Alex a început în urmă cu ceva timp să acuze probleme la nivelul inimii. Astfel, şi-a petrecut ultimele zile din viaţă pe un pat de spital. În ciuda dificultăţilor avute, Alex, cunoscut în mediul online drept Sir Kipsta, şi-a ţinut la curent în permanenţă urmăritorii cu starea sa şi a postat şi diferite filmuleţe amuzante.

Medicii au stabilit că Alex are nevoie de un transplant de inimă, însă organismul slobozeanului nu a făcut faţă operaţiei. Adolescentul a murit pe masa de operaţie după circa şapte ore şi jumătate de la startul acesteia.

Anterior, sora şi mama lui Alex au deschis o pagină pentru a solicita donaţii în speranţa că Alex trece cu bine peste momentul dificil. Din păcate, sora a anunţat decesul lui Sir Kipsta chiar pe contul lui de Twitter, apoi a postat un mesaj tulburător: „Cerul a câştigat încă un înger. Alex era stânca mea, era totul pentru mine".

Părinţii lui Alex locuiesc în cartierul Slobozia Nouă unde au o afacere cu dezmembrări auto

Elena Georgescu


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare