Inițializează o căutare

SAMGPL

Cristian Mihălăchioiu, preşedintele PMP Ialomiţa: Mizez pe seriozitatea și implicarea candidaților noștri în alegeri



Preşedintele popularilor ialomiţeni este conectat la tensiunea bătăliei electorale în care va fi implicată Mişcarea Populară pe 27 iunie. Deşi recunoaşte că procesul de identificare a candidaţilor nu a fost deloc uşor, mai ales că în Ialomiţa PMP este în plin proces de reconstrucţie „post-Ionaşcu”, Cristian Mihălăchioiu se declară convins că soluţiile propuse electoratului din Gura Ialomiţei şi Ion Roată sunt excelente: „Am fost şi rămânem fideli ideii de alegere a unui om nu pe baza apartenenţei politice, ci prin evaluarea atentă şi corectă a proiectelor pe care le propune unei comunităţi. Pentru că, de fapt, rolul unui politician intrat în administraţia locală este de a îmbunătăţi viaţa comunităţii căreia îi cere, la un moment dat sau altul, votul de încredere”, şi-a expus preşedintele PMP credo-ul cu care s-a implicat în coordonarea echipelor de campanie din cele două localităţi ialomiţene.

Din acest punct de vedere, Cristian Mihălăchioiu nu are nici cea mai mică ezitare în a afirma că a găsit în Marius Preda, pe care Partidul Mişcarea Populară îl propune electoratului din Gura Ialomiţei, candidatul ideal: „Marius este un foarte vajnic apărător al acestor idei şi asta mă face să am încredere că va fi o voce importantă în comună, indiferent de rezultatul alegerilor din 27 iunie. Marius a îmbrăţişat din start ideile noastre creştin-democrate şi sunt convins că va „scoate” un rezultat foarte bun. Mai ales că pentru Gura Ialomiţei are un proiect foarte important. Este vorba despre un centru de colectare-prelucrare a legumelor care va ajuta în mod sigur comunitatea să se dezvolte şi să înflorească, practic, din punct de vedere financiar. Vorbim despre un proiect care urmează să fie implementat din fonduri europene şi care va implica, practic, toţi legumicultorii din zonă. Nu va fi exclus nimeni, toată lumea va avea posibilitatea să-şi valorifice producţia, indiferent de calitatea acesteia. Şi nu este singurul proiect cu ajutorul căruia se intenţionează transformarea comunei într-un mic pol de dezvoltare locală...”, a precizat Mihălăchioiu.

În vârstă de 51 de ani, Marius Preda, este născut şi crescut în satul Luciu. De profesie electromecanic, candidatul Mişcării Populare la funcţia de primar al comunei Gura Ialomiţei este posesorul unui certificat de revoluţionar, participarea la Revoluţia Română din decembrie 89 ajutându-l să-şi formeze spiritul justiţiar şi să-şi dezvolte aptitudinile de lider.

În ceea ce priveşte cursa pentru funcţia de primar al comunei Ion Roată, trebuie spus că PMP Ialomiţa mizează pe seriozitatea şi pe spiritul antreprenorial al lui Ion Păun. În opinia lui Cristian Mihălăchioiu, cele două calităţi îl recomandă pe Păun pentru postul de la vârful administraţiei locale: „În plus, Ion Păun este un om implicat în viaţa comunităţii, cunoscut şi recunoscut pentru asta. Va beneficia şi el de un aport de proiecte de dezvoltare care să contribuie la un plus de confort şi civilizaţie pentru oamenii locului. Candidatul nostru de la Ion Roată are profilul candidatului ideal, din punctul nostru de vedere, pentru primărie: capabil, realizat profesional, dornic să se implica activ şi pozitiv în viaţa comunităţii căreia îi aparţine”, şi-a încheiat liderul PMP Ialomiţa primele consideraţii pe marginea alegerilor parţiale din 27 iunie.

Cristian Filip

Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare