Inițializează o căutare

SAMGPL

VIDEO Familia consilierului judeţean Leonida Mandache, îndoliată în urma accidentului de la Borăneşti

Apar detalii terifiante în cazul accidentului rutier peterecut la Sinteşti în seara zilei de 29 aprilie.

Din informaţiile de care dispunem în acest moment, şoferul vinovat de accidentul soldat cu moartea unei fetiţe în vârstă de un an ar fi ameninţat cu puţin timp înainte de a se urca la volan că va izbi maşina de primul autoturism întâlnit în cale.


Un alt aspect care dă un plus de impact emoţional evenimentului rutier de la Borăneşti este acela că Beatrice, fetiţa în vârstă de doar un an şi 5 luni care şi-a pierdut viaţa în urma tragediei, era nepoata consilierului judeţean Leonida Mandache, care asigură şi preşedinţia filialei ialomiţene a Asociaţiei Partida Romilor Pro Europa.

Amploarea tragediei care a lovit familia lui Leonida Mandache a fost amplificată marţi de moartea lui Florin, fiul consilierului judeţean, aflat la volanul maşinii în care Gabriel Pârvu a intrat deliberat într-un moment de rătăcire. Florin Mandache avea 21 de ani şi a avut neşansa de a se fi aflat în locul total nepotrivit în momentul în care, din motive încă necunoscute, Pârvu ar decis să producă tragedia care a îndoliat, practic, întreaga comunitate din Borăneşti.

Tânărul aflat la volanul „Ford”-ul distrus în urma impactului s-a stins din viaţă marţi după-amiază, puţin după ora 16.00, la secţia ATI a spitalului bucureştean „Sfântul Pantelimon”.

Membrii familiei Mandache se roagă acum pentru Florentina Mandache, nora liderului Partidei Romilor. Tânăra, în vârstă de 21 de ani, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă „Floreasca”, unde se află, în comă, şi în acest moment.

Accidentul care a marcat profund comunitatea din Borăneşti s-a soldat şi cu rănirea şoferului care, din primele concluzii desprinse din anchetă, se face vinovat de drama familiei Mandache, dar şi a unei femei în vârstă de 34 de ani, aflată în maşina condusă de Pârvu.

Ancheta continuă în vederea elucidării împrejurărilor în care a avut loc tragedia, doi dintre membrii familiei lui Gabriel Pârvu au fost audiaţi în cursul dimineţii de vineri.

Robert-Viorel Dincă



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare