Inițializează o căutare

SAMGPL

Ambii candidaţi pentru şefia ANIF Ialomiţa au ratat proba scrisă cu note foarte mici

Administraţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare a scos la concurs postul ocupat în prezent de către consilierul judeţean PNL, Sorin Fuerea. În urma susţinerii probei scrise, la data de 8 iunie, ambii pretendenţi la succesiunea lui Fuerea au obţinut rezultate departe de pragul minim pe care ar fi trebuit să-l depăşească pentru a ajunge să susţină şi proba practică.


 Dacă în cazul inginerului Marin Jean cele 24,33 puncte dintr-un minim necesar de 70 nu ar fi provocatoare de surprize, cu adevărat surprinzător este rezultatul obţinut de Neculae Duţu. Fostul director aflat vremelnic la conducerea Filialei Teritoriale Ialomiţa a ANIF, înainte de Ionuţ Popescu”, deşi este pensionar, a fost cu mult sub cele 70 de puncte.

Duţu, om cu state vechi în sistem, se poate „lăuda” cu un scor de 46,66 puncte, departe de cel care i-ar fi permis accederea în etapa următoare a concursului organizat de ANIF. Aşa că va trebui să se mulţumească, din postura de pensionar, cu postul de consilier pe care-l ocupă în cadrul filialei Ialomiţa.

Spre comparaţie, candidaţii la funcţiile similare de conducere din cadrul filialelor teritoriale din Constanţa şi Călăraşi au obţinut 90, respectiv 90,33 puncte. Acelaşi punctaj a fost obţinut şi de candidatul înscris la concursul pentru şefia Direcţiei de Investiţii din cadrul structurii centrale a ANIF.

Dublul eşec înregistrat în tentativa de ocupare prin concurs a postului de director al filialei ialomiţene a ANIF îi prelungeşte mandatul lui Fuerea până la organizarea unui nou concurs.

Actualul director nu s-a putut înscrie la concursul anunţat încă din luna mai pentru că nu are studiile necesare. Asta în condiţiile în care în anunţul făcut public pe 13 mai se preciza în mod expres că participanţii trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, în domeniul îmbunătăţirilor funciare, construcţiilor hidrotehnice, ingineriei mediului, ingineriei şi protecţiei mediului în agricultură, construcţii civile, industriale sau agricole, ori în specialităţile Energetică, Electrotehnică sau mecanică.

Interesant prin prisma faptului că C.V.-ul nu i-a permis şefului ANIF Ialomiţa să se înscrie la concurs, este faptul că liberalul fusese numit anul trecut chiar în funcţia de director general al Agenţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare. Fuerea a fost debarcat la scurt timp după numirea lui Florin Cîţu ca prim-ministru şi retrimis acasă pentru a asigura tranziţia către următoarea etapă din agitata existenţă a filialei ialomiţene a ANIF.

Concursul lansat la jumătatea lunii mai în vederea titularizării directorilor structurilor teritoriale ale ANIF continuă pe 15 iunie cu proba practică, în care Ialomiţa nu mai are reprezentare.

Robert-Viorel Dincă


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare