Inițializează o căutare

SAMGPL

Primăria Ciochina, datoare 430.000 de lei către Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă

Modul în care primarul comunei Ciochina şi protejata sa, Nicoleta Fotache, înţeleg să gestioneze activitatea comunităţii pe care o reprezintă este pe cale să devină de notorietate naţională. După ce edilul Vasile Câmpulungeanu a refuzat să achite o datorie care totalizează 430.000 de lei, căpitanul în rezervă Ionuţ Gurău, şeful Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă înfiinţat în luna iulie a anului trecut pe raza comunei Ciochina, afirmă că situaţia este de netolerat: „Am început colaborarea în luna iulie a anului trecut şi recunosc că nu am crezut că vom ajunge atât de departe. Am trimis o ofertă la Primăria Ciochina, a fost acceptată şi am început să prestăm activitatea pentru care societatea la care sunt asociat are autorizare, aceea de serviciu privat pentru situaţii de urgenţă. O lună mai târziu am început activitatea, cu opt persoane în subordine, şi am aşteptat ca autoritatea publică locală să-şi onoreze obligaţiile asumate prin contract. Lucru care nu s-a întâmplat, ceea ce mă face să afirm fără ezitare că tandemul Câmpulungeanu-Fotache trebuie să plece din primărie. Nu poţi să ai un asemenea comportament şi să rămâi netaxat...”, afirmă Gurău.


Căpitanul în rezervă afirmă că, deşi poate părea surprinzător, nimeni nu poate invoca faptul că serviciul înfiinţat de firma craioveană Cris Prev Serv SRL nu a fost prestat: „Au fost şi zile în care am avut şi 7-8 intervenţii. Practic, contravaloarea facturilor neachitate reprezintă cei 8000 de lei lunar la care se adaugă contravaloarea serviciilor prestate, a combustibilului şi a salariilor personalului angajat. Bani la care nu se pune problema să renunţăm, indiferent de ce vor face sau vor spune Câmpulungeanu et comp...”, mai afirmă Gurău.
Ce nu au putut anticipa nici primarul Câmpulungeanu, nici administratorul public Nicoleta Fotache, a fost faptul că, în încercarea de a soluţiona litigiul fără a apela la instanţa de judecată, şeful SPSU Ciochina va recurge la un mai vechi şi foarte bun prieten. Este vorba despre nimeni altul decât George Simion, liderul Alianţei pentru Unirea Românilor. În mod cert aşa a şi ajuns problema lui Gurău în atenţia Comisiei pentru Abuzuri din Senatul României, prezidată de nimeni alta decât Rodica Boancă, senatorul AUR de Ialomiţa. Slobozeanca a şi promis că va descinde vinerea viitoare în fieful tandemului Câmpulungeanu-Fotache pentru a încerca să desluşească iţele unei (alte) poveşti de natură să arunce, odată în plus, umbre asupra modului în care înţelege să-şi îndeplinească primarul de Ciochina mandatul încredinţat de comunitate.

În aşteptarea primelor concluzii ale „anchetei administrative” pe care Rodica Boancă i-o promite „ciocoiului care nu înţelege să-şi onoreze promisiunile electorale”, ne limităm la a mai menţiona doar faptul că Gurău i-a fost primarului Câmpulungeanu şi... şofer personal. Asta s-a întâmplat în perioada campaniei electorale, când edilul-şef al Ciochinei a rămas, temporar, fără permisul de conducere.

P.S. Ca de obicei în ultima perioadă, încercările noastre de a obţine un punct de vedere de la Vasile Câmpulungeanu s-au lovit de un zid de tăcere. Pe care sperăm să-l spargă măcar în faţa celor în drept să-i ceară socoteală pentru permanenta atitudine de vătaf pe moşie...

Cristian Filip


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare