Inițializează o căutare

SAMGPL

Cristian Mihălăchioiu, preşedinte PMP Ialomiţa: „Susţinem candidatura lui Cristian Diaconescu la şefia partidului”

 


Preşedintele interimar al „popularilor” ialomiţeni a intrat deja în „febra” pregătirilor pentru congresul programat pentru începutul lunii martie, cel mai probabil pe 6-7 martie.

Comisia de organizare a congresului s-a reunit joi în premieră, în perspectiva viitorului congres, care va avea loc, date fiind condiţiile, în regim online.

Cristian Mihălăchioiu a ţinut să precizeze fără echivoc că PMP Ialomiţa susţine fără rezerve candidatura lui Cristian Diaconescu, pe care îl apreciază drept unul dintre promotorii noului val: „Cristian Diaconescu are tot sprijinul nostru, mai ales că va aduce oameni noi, care vin din medii specializate, oameni cu nişte cariere solide în spate. În plus, este un diplomat veritabil şi de o eleganţă rară şi, într-un moment de reconstrucţie precum cel prin care trecem acum, este exact ce ne trebuie pentru a putea reporni în forţă motoarele”, a pledat Mihălăchioiu cauza candidatului unic (deocamdată) pentru şefia partidului.

Liderul organizaţiei judeţene Ialomiţa a Mişcării Populare se declară optimist în ceea ce priveşte şansele de revenire a partidului în prim-planul politicii româneşti, odată cu alegerea noii conduceri: „Suntem primii care vom organiza alegerile pentru a putea ataca viitoarele alegeri. Pentru noi, agitaţia de acum din politica românească este, deopotrivă, un avantaj major, dar şi o oportunitate. Fiind singurul partid de dreapta care nu se regăseşte în Parlament şi, prin urmare, neexpus la pericolul de a fi părtaşi la greşelile care se vor comite, vom fi, în mod cert, avantajaţi. Paradoxal, o înfrângere se poate transforma, astfel, într-o victorie, dat fiind faptul că nu suntem parte din ceea ce e pe cale să devină – dacă nu cumva a devenit deja – un circ mediatic”, mai spune Mihălăchioiu.

Desemnat să coordoneze procesul de reconstrucţie a PMP Ialomiţa, Cristian Mihălăchioiu este ferm convins că partidul va rămâne consecvent valorilor conservatoare creştin-democrate: „Să nu uităm că rădăcinile noastre sunt foarte solide. Numărul mare de primari, consilieri locali şi judeţeni poate constitui baza de la care, cu o conducere cu puncte de vedere pertinente şi specializate, vom putea reîncepe să creştem pentru a deveni ceea ce ne dorim de multă vreme, un adevărat pol conservator”, prefigurează preşedintele PMP Ialomiţa perioada post-congres.

În ceea ce priveşte viitoarele alianţe de la nivel local, Mihălăchioiu afirmă că este, în continuare, deschis către dialogul cu toţi actorii de pe scena politică, dar că va urma linia trasată de la nivelul conducerii centrale: „Eu sunt oricum deschis unei discuţii şi chiar alianţe cu Dragoş Soare, mai ales că este un tânăr politician care corespunde profilului corect care ar trebui să se regăsească în politică”, a trasat liderul PMP Ialomiţa „tuşa” de final.

Robert-Viorel Dincă



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare