Inițializează o căutare

SAMGPL

Activități virtuale de succes în proiectul Erasmus+, SOS-Sustain Our Souls

 
 
Liceul de Arte ”Ionel Perlea”, Slobozia, Ialomița continuă proiectul Erasmus+, SOS-SustainOurSouls alături de partenerii săi, Drei-Burgen-Schule, Felsberg, Germania; 1 EpalTrikalon, Trikala, Grecia; IES Terra de Xallas, Santa Comba, Spania, Institutod’IstruzioneSecondaria Superiore ”Augusto Righi”, Taranto, Italia; 42 LiceumOgolnoksztalcace im. A. Mickiewicza w Krakowie, Cracovia, Polonia.Proiectul își propune să dezvolte elevilor abilitățile de a învăța pe cont propriu, de a se documenta pentru anumite prezentări, de a lucra in echipe multinaționale, de a dezvolta valori specifice comportamentului unui cetățean european responsabil, cu o bună cunoaștere a istoriei atât la nivel național cât și la nivel european.Din păcate, pandemia ne-a oprit mobilitățile față în față dar cert este faptul că noi le vom continua în online pentru a asigura continuitatea unui proiect minunat atât pentru elevi cât și pentru profesori. 
 
În perioada 3-5 martie 2021, liceul găzduiește virtual întâlnirile de proiect iar echipa din România își dorește să ofere partenerilor experiențe autentice de învățare online, de conectare la distanță și de învățare prin colaborare prin intermediul instrumentelor colaborative. Astfel, elevii au pregătit jocuri culturale folosind Wordwall, proiect colaborativ folosind Padlet și sistem de alegere a formelor de artă preferate folosind Mentimeter.


Art and desgin in nature este denumirea activității virtuale care își propune să plaseze elevii și profesorii în contexte de învățare noi, de implementare a strategiei de învățare reciproce și de descoperire a unor noi metode de lucru. Proiectul Erasmus +, SOS SustainourSouls oferă posibilitatea elevilor participanți de a învăța din situații diverse, de a-și îmbunătăți abilitatea de a munci în echipă, de a exersa limba străină, de a asculta puncte de vedere diverse, de a exprima puncte de vedere personale despre temele supuse dezbaterilor și de a rezolva probleme. Este un proces de învățare care permite reflecția asupra învățării, evaluarea efortului depus pe parcursul activităților - elevii oferă și primesc feedback pentru a putea să devină mai buni în ceea ce fac și pentru a primi confirmarea unor alegeri bine făcute. Astfel, ei valorizează o experiență frumoasă în care sunt ambasadori ai școlilor lor, ai orașelor și țărilor, evoluând atât din punct de vedere personal cât și profesional.

Echipa de proiect



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare