Inițializează o căutare

SAMGPL

Deratizarea finanțelor publice, acordată pe lângă lege de către DGRFP

 

 

O firmă constănţeană Gemini Trade DDD a reuşit să blocheze o mega licitaţie organizată de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Ploieşti din care face parte şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ialomiţa. Licitaţia viza atribuirea contractului pentru servicii de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, la sediul DGRFP Ploieşti şi unităţile subordonate din judeţele Ialomiţa, Prahova, Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Teleorman.

Firma constănţeană a contestat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (C.N.S.C.) licitaţia care viza atribuirea contractului pentru servicii de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie, organizată de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Ploieşti. Societatea din Constanţa, una dintre cele mai mari în domeniu, a fost împotriva rezultatului procedurii comunicat pe 30.09.2020, emisă de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Ploieşti, în cadrul procedurii de atribuire, prin licitaţie deschisă, pe loturi, organizată în vederea încheierii acordului-cadru având ca obiect servicii de deratizare, dezinfecţie şi dezinsecţie. Cei de la Gemini au cerut anularea adresei nr. DSI 13870/30.09.2020, precum şi a tuturor actelor care au stat la baza emiterii acesteia; anularea raportului procedurii de atribuire, în partea ce priveşte admisibilitatea ofertelor clasate înaintea ofertei Gemeni Trade DDD, pentru toate cele 7 loturi ofertate.

 Procedura, anulată!

 Totodată, au solicitat anularea deciziei autorităţii contractante prin care oferta depusă de DDD Constance Perfect Clean SRL a fost declarată admisibilă şi câştigătoare pentru toate cele 7 loturi ofertate, precum şi a deciziei prin care au fost declarate admisibile ofertele clasate înaintea Gemeni Trade DDD. Mai mult, firma constănţeană a cerut obligarea autorităţii contractante la reluarea procedurii de atribuire de la etapa verificării admisibilităţii ofertei depuse de firma câştigătoare, precum şi a celor clasate înaintea Gemeni Trade DDD, pentru toate cele 7 loturi ofertate. CNSC a admis contestaţia şi a anulat procedura.

Elena Georgescu



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare