Inițializează o căutare

SAMGPL

Tânărul din Amara, care a ultragiat doi poliţişti, a fost trimis în judecată pe repede înainte

 


În data de 25 octombrie a.c., un tânăr de 35 de ani, din Amara, Mihăilescu Moise Eugen, a fost reţinut de poliţiştii ialomiţeni pentru ultraj şi refuz de recoltare a probelor biologice. Pentru că a devenit violent şi a ameninţat poliţiştii, beţivanul a fost arestat pentru ultraj chiar a doua zi, pe 26 octombrie. Luni, 16 noiembrie a.c., la 3 săptămâni de la săvârşirea faptei, inculpatul Mihăilescu a fost trimis în judecată pentru ultraj, pe rolul Judecătoriei Slobozia, în stare de arest preventiv.

În data de 25 octombrie a.c., bărbatul în cauză a fost depistat de un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Amara pe raza localităţii de domiciliu, existând suspiciuni că ar fi condus un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a refuzat testarea alcoolscop, iar când i s-a adus la cunoştinţă de către poliţişti că va fi condus la sediul poliţiei, a devenit violent şi a ameninţat poliţiştii aflaţi în patrulă. Este vorba despre Coman Claudia din cadrul Poliţiei Oraşului Amara, şi despre agentul de poliţie Petruş Florin din cadrul Poliţiei Locale Amara.

Dată fiind situaţia, poliţiştii amăreni au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, Mihăilescu fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice şi a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În scurt timp, iată, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au finalizat cercetările faţă de bărbatul de 35 de ani şi l-au trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

Astfel, în cursul zilei de miercuri, 19 noiembrie a.c., Mihăilescu a fost prezentat magistraţilor cu propunere de prelungire a măsurii arestării preventive. Judecătoria Slobozia a decis că sunt întrunite condiţiile pentru prelungirea măsurilor preventive pentru încă 30 de zile.

În privinţa începerii judecăţii în dosarul de „ultraj”, deocamdată instanţa nu a stabilit un prim termen.

Cristian Filip



Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare