Inițializează o căutare

SAMGPL

Conflict deschis la Sineşti între Naşu‘ şi Finu‘. Primarul Ion Marian a cerut retragerea sprijinului politic pentru viceprimarul Cristian Niculae


Un conflict care mocnea de aproape doi ani, între primarul Ion Marian şi „vicele” Niculae Cristian (foto) a izbucnit şi tinde să inflameze şi mai mult atmosfera, oricum încinsă, din Consiliul Local.

Zilele trecute s-a ajuns până în punctul în care primarul în funcţie, după ce a reuşit să-l deposedeze pe finul şi, totodată, „vicele” său de funcţia de preşedinte al organizaţiei locale PSD Sineşti, a propus organizaţiei judeţene Ialomiţa şi retragerea sprijinului politic pentru Niculae şi alţi doi consilieri locali social-democraţi, Iuliana Huras şi Maria Neagu.

Solicitarea a fost consecinţa directă a faptului că cei trei şi-ar fi pus semnătura pe o petiţie iniţiată de grupul liberal din Consiliul Local şi în care era semnalat modul, considerat deficitar, în care edilul-şef a înţeles să cheltuiască banii comunităţii: „Am considerat că e normal să punem nişte întrebări în legătură cu modul în care s-au cheltuit banii pentru deszăpezire, cei alocaţi produselor pentru dezinfecţie şi cum a fost folosit buldoexcavatorul. De altfel, problema cheltuirii banului public a intrat şi în atenţia Curţii de Conturi care se află de trei zile în control la Primărie”, ne-a confirmat informaţiile Cristian Niculae, viceprimarul comunei Sineşti.

Petiţia semnată de cei trei - viceprimarul Niculae, de colegii săi de partid Ionel Radu şi Iuliana Halas şi de liberalii Gheorghe Iulian, Dan-Titi Vărăşteanu, Cristian Băndoiu, Gheorghe Grasu şi Valentin Spânu, ar fi ajuns în vederea soluţionării la deputatul liberal Gheorghe Tinel. În mod evident, Tinel a făcut şi demersurile necesare pe lângă autorităţi în vederea soluţionării cu celeritate a problemelor semnalate de „USL”-ul local de la Sineşti.

Continuarea meciului administrativ de la Sineşti, dintre autoritarul Ion Marian şi Opoziţia din legislativul local, se anunţă cu atât mai interesantă cu cât edilul în funcţie se mai bucură în Consiliu doar de sprijinul a doi dintre aleşii locali.

În ceea ce priveşte demersul primarului, de solicitare a retragerii sprijinului politic pentru „recalcitranţi”, acesta este în curs, cei vizaţi aflându-se în intervalul de 15 zile în care pot contesta cererea.

Robert-Viorel Dincă


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare