Inițializează o căutare

SAMGPL

„Spartacus“ din Bora s-a dat zmeu până a fost arestat de poliţiştii slobozeni


Miercuri seara, 4 bărbaţi din celebrul cartier slobozean Bora s-au gândit să se dea în spectacol în timpul unui live pe facebook. Cum s-au dat zmei? Pe modelul celebrului „bombardier“ „Spartacus – idolu‘ fetelor“ din Rahova, cei 4 slobozeni s-au gândit să ameninţe un poliţist din Slobozia căruia i-au spus şi numele „ca să ştie toată Poliţia Română“. Astfel, la o băută în autoturismul lui Cristian Stanciu (foto - dreapta) – interlopul slobozean suspectat că şi-a omorât rivalul călcându-l cu maşina în vara anului 2018, 4 bărbaţi au trecut la ameninţări. Vizat a fost Gerea George Valentin, agent şef în cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia. Motivul – din ce au spus respectivii pe filmuleţ – a fost faptul că agentul Gerea l-ar fi urmărit toată noaptea de miercuri, prin Slobozia, pe Ştefan, vărul acestui Cristian Stanciu. În timp ce se filmau în maşină, rând pe rând, cei 4 interlopi din Bora au proferat ameninţări la adresa lui Gerea. Primul a fost interlopul slobozean suspectat că şi-a omorât rivalul în 2018: „Gerea Valentin! Am şi eu un mesaj pentru Vali Gerea! Ai fost cu mine la sală, b. p. în f. ta şi în c. tăi! Vali Gerea! Ca să înţeleagă toată Poliţia Română! Nu zic asta că sunt beat! Ai vrut să pui pe nu ştiu cine pe mine! Te-am spart cu bătaia! Şi acuma l-ai urmărit toată noaptea pe vărul meu Ştefan! Îţi faci meseria?“

După „recitalul“ lui Stanciu, a urmat un bărbat tatuat aflat pe bancheta din spate a autoturismului în care consumau alcool. Evident, şi acesta a avut un mesaj pentru Gerea: „Bă, hai să te baţi cu mine, unul la unul! Bă, vreau să mergem la câmp să ne batem amândoi“! Nici nu a spus bine propoziţia asta, că din nou pe live intervine Stanciu: „Păi, l-am bătut, bă, p-ăsta la sală! A căutat smardoială cu mine“!

Cel de-al treilea bărbat care a proferat ameninţări şi obscenităţi la adresa lui Gerea a fost un anume Florian Răducanu (foto - stânga). Bine, impropriu spus „bărbat“, pentru că joi dimineaţă cei 4 nu numai că nu se mai dădeau zmei, ci au şi şters filmarea compromiţătoare de pe paginile lor de facebook. Asta pentru că „zmardoii“ de ocazie au devenit titulari de dosar penal pentru ultraj la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia.

Arestaţi preventiv la urgenţă 

Ca niciodată, atât IPJ Ialomiţa, cât şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, au descins joi dimineaţă la casele celor doi interlopi, Stanciu Cristian şi Răducanu Florian. Aceştia au fost săltaţi şi prezentaţi procurorului, iar în aceeaşi zi Judecătoria Slobozia a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Ce-i drept, atâta viteză de reacţie a instituţiilor judiciare într-o speţă relativ banală nu am văzut în nici un caz. Dar, să sperăm că îşi vor face un obicei. Cei doi inculpaţi, Stanciu şi Răducanu, au contestat decizia instanţei la Tribunalul Ialomiţa. Contestaţia lor la mandatul de arestare preventivă a fost judecată luni, 11 mai a.c..

Cristian Filip


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare